INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Samsung WW10H9600EW/LE práčka spredu plnená

    Vypredané

     
    práčka spredu plnenáZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    249677

    PN kód

    WW 10H9600EW

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Samsung WW10H9600EW/LE práčka spredu plnená

    Popis produktu

    Samsung WW10H9600EW/LE práčka spredu plnená

    Práčka pre náročných

    Krásna a modernými technológiami napchatá automatická práčka Samsung WW10H9600EW/ EO uspokojí aj tých najnáročnejších užívateľov. Už na prvý pohľad zaujme svojim minimalistickým vzhľadom - s čistým dizajnom zapadne do každej modernej domácnosti.Bez problémov zvládne aj tie najväčšie hory bielizne, pričom práca s ňou bude veľmi pohodlná. Komunikácia s dotykovým displejom vás bude baviť a bielizeň do nej vložíte pohodlnejšie ako je bežné u iných práčok.  

    Vysoká efektivita

    Práčka vyniká najmä svojou efektivitou a maximálnou starostlivosťou o bielizeň. Ponúka rýchlosť 1600 otáčok za minútu a umožňuje na jedno vypranie prať až 10 kg bielizne. Spadá do energetickej triedy A+++, takže jej prevádzka vašu domácnosť nezaťaží ani pri častom praní.  

    Intuitívne ovládanie

    Všetky funkcie ovládnite jednoduchým dotykom. Všetko je intuitívne a pod kontrolou budete mať všetky voľby. Práčku môžete dokonca ovládať aj cez aplikáciu vo vašom smartfóne.  

    Práčka je vybavená 16 programami vrátane extra rýchleho, voľbou pre džínsy, tmavé oblečenie alebo jemné prádlo. Perfektné výsledky prania zabezpečí systém tvorby aktívnej peny Eco Bubble, ktorý si hravo poradí aj s náročnými škvrnami.  

    Inteligentné pranie

    Práčka vie správny program dokonca zvoliť aj sama. Starajú sa o to štyri technológie snímania, ktoré zisťujú množstvo náplne, potrebné množstvo vody a pracieho prostriedku a stupeň znečistenia. Na základe toho vyberajú najlepší prací program. Práčka za vás dokonca dávkuje tiež prací prostriedok aj aviváž.  

    Nadštandardné funkcie

    V rámci programu automatického optimálneho prania môže dokonca podľa potreby pridať viac pracieho prostriedku alebo predĺžiť pranie či plákanie. Celý proces prania umožňuje lepšie naplánovať funkcie odloženého konca, ktorá automaticky vyhodnotí a nastaví práčku tak, aby ukončila pranie vo vami zadanú hodinu.  

    Jednoduché vkladanie prádla

    Vkladanie bielizne dovnútra je pohodlnejšie, než je u iných práčok bežné. Bubon je umiestnený o 25 mm vyššie, takže sa u vkladania aj vyberania bielizne nemusíte toľko ohýbať. Plniaci otvor je navyše široký 36 cm, čo je takisto nadpriemerná hodnota.  

    Práčka disponuje špeciálnym motorom s digitálnym prevodníkom, ktorý neobsahuje komutátor, takže sa znižuje opotrebovanie súčiastok, a je naň poskytovaná desaťročná záruka.

    Stránky o produkte Samsung WW10H9600EW/LE práčka spredu plnená:

    http://www.samsung.com/sk/#latest-home

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky