INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Montáž PC komponentov

    Montáž PC komponentov
     

    Doprava zdarma

    spoľahnite sa na odborníkov
    služba, servisne práce PC, skladanie PC, montáž PCZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    35,90 €
    29,92 € bez DPH
    Kód tovaru

    312785

    Výrobca
    Porovnať

    Popis produktu

    Montáž PC komponentov

    Ako si objednať skladanie počítača?


    V prípade ak máte už vybrané komponenty pre váš počítať a potrebujete len odbornú montáž stačí si objednať zvolené komponenty aj so službou Montáž PC komponentov. Ak bude všetko v poriadku tak vám objednávku na počítač potvrdíme s termínom dodania. 
    Počítač je možné skladať iba z nových komponentov objednaných u nás Naše servisné oddelenie s vyše 15 ročnými skúsenosťami so skladaním počítačov vybavia všetko za vás. Ohľadom akejkoľvek  nekompatibility zistenej v objednávke komponentov alebo počas inštalácie vás budeme informovať.

     

    Na každú zostavu inštalujeme aktuálnu verziu operačného systému Windows 11 Home pokiaľ nie je objednaná iná licencia spoločne s komponentami. Licenciu si aktivuje  zákazník aby boli splnene licenčne podmienky spoločnosti Microsoft.

     

    Spoľahlivosť a kvalita.

     

    Každý hotový počítač prejde záťažovým testom v rozhraní Windows 11 kde sa otestuje stabilita systému, funkčnosť jednotlivých komponentov a vstupne/výstupné porty.  Na testovanie používame programy ako Cinebench R20, 3D Mark a Aida64.

    3 ročná záruka na skladanie PC. V prípade poruchy PC vám nebude účtový poplatok za diagnostiku, iba prípadná cena náhradných dielov.

     

    Rýchla doba dodania

     

    Štandardne trvá doba dodania do objednávky 4 až 6 prac. dni v prípade ak sú komponenty skladom. Aj keď naši technici väčšinou fungujú len na kombinácii kofeínu a energetáku, stále môže dôjsť k omeškaniu z dôsledku nefunkčného komponentu alebo nekompatibility.

     

    Jednoduchá výmena komponentov


    Počítač nie je zaplombovaný. Zákazník si môže počítač otvárať, čistiť a meniť komponenty. Avšak v prípade mechanického poškodenia alebo neodbornej inštalácia záruka na daný poškodený komponent prepadá.




     

    Výsledkom tejto služby je zariadenie  vyrobené na základe individuálnych požiadaviek zákazníka a preto nie je možne využiť odstúpenie od zmluvy v rámci 14-dnovej lehoty.


    Nenašli ste odpoveď? Akékoľvek iné dotazy môžete písať na zostavy@datacomp.sk

     


     


    Stránky o produkte Montáž PC komponentov:

    datacomp.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Štefan, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky