INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Sony HDR-CX405, video kamera, čierna

    Sony HDR-CX405, video kamera, čierna
     
    natočte všetky rodinné zážitky vo fullHD rozlíšení
    video kamera, 30x optický zoom, až 26,8mm objektív, funkcia motion shot video, dvojitý záznam videa, inteligentný automatický režimZobraziť viac

    skladom 

    377,50 €
    (ušetrite 13,74€)
    363,76 €
    303,13 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 21 €
    Kód tovaru

    223659

    PN kód

    HDRCX405B.CEN

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Sony HDR-CX405

    HDR-CX405
    Vytvorte nezabudnuteľné spomienky
    Videokamera s možnosťou záznamu v rozlíšení HD a formáte XAVC S s optickou stabilizáciou SteadyShot ™. / Inteligentný aktívny režim optickej stabilizácie obrazu Optical SteadyShot ™ / 26,8mm širokouhlý objektív s 30x optickým zoomom / Záznam s vysokou prenosovou rýchlosťou 50 Mb / s

    Vlastnosti
    • Inteligentný aktívny režim optickej stabilizácie obrazu Optical SteadyShot ™ - Pokročilá stabilizácia obrazu udržiava záznam bez rozmazania, aj keď sú podmienky záznamu náročné alebo sa užívateľovi chvejú ruky.
    • Širokouhlý až 26,8mm objektív - Či už sa jedná o video alebo fotografie, špičkový širokouhlý objektív vám umožní zachytiť lepšie snímky krajiniek a interiéru, kde nie je dostatok miesta, aby ste si poodstúpila. Vybrané videokamery môžu v režime Videozáznam zaznamenávať širokuhlá rovnako ako 26,8mm (s pomerom strán 16: 9) aj bez širokouhlé predsádky.
    • Výnimočná kvalita obrazu - Formát XAVC S s vysokou prenosovou rýchlosťou je určený pre videokameramany, ktorí chcú svoju prácu posunúť na vyššiu úroveň. Formát XAVC S, ktorý poskytuje neuveriteľnú kvalitu, je vybudovaný na formáte XAVC, ktorý používajú profesionálni tvorcovia filmov a vysielacie spoločnosti, a využíva inteligentné kompresiu dát pre export užívateľsky prívetivých veľkostí súborov.
    • Zvýraznenie Movie Maker - Všestranný nástroj pre prehľadnú úpravu videozáznamov Highlight Movie Maker ponúka niekoľko funkcií, ktoré vám ušetria čas. Pridávajte zvýraznenie ku kľúčovým momentom počas nahrávania a nechajte softvér automaticky synchronizovať prechody do zvoleného soundtracku.
    • Funkcia Motion Shot Video - Funkcia Motion Shot Video prehrá sekvenciu vrstvených snímok, ktoré sledujú zachytenú akciu v sekundových intervaloch a umožňujú vám ju tak podrobne analyzovať. Počas prehrávania môžete interval upraviť alebo prehrávanie zastaviť a zaobstarať a zdieľať snímku.
    • Vstavaný kábel USB - Vstavaný USB kábel uschovaný v remienka na ruku je veľmi praktický pre mimoriadne rýchle nabíjanie a pripojenie k počítaču. Nie je teda potrebné baliť naviac kábel USB alebo napájací adaptér AC, ktoré zbytočne zavadzajú. Pre nabíjanie bez počítača je možné využiť kompaktný adaptér AC-USB (voliteľný).
    • Snímač CMOS Exmor® - Tento veľký špičkový snímač zlepšuje kvalitu obrazu, redukuje šum v tmavom prostredí a umožňuje jemné rozostrenie pozadia.
    • Obrazový procesor BIONZ X ™ - Pokročilý obrazový procesor BIONZ X ™ vám pomôže dosiahnuť prirodzenejší živosti a realistickosti kvality obrazu aj možnosťou rýchlejšieho spracovania.
    • Objektív ZEISS® - Spoločnosti Sony a Carl Zeiss® zdieľa odhodlanie poskytovať mimoriadny výkon a dizajn a preto pre modely videokamier spoločnosti Sony Handycam® spoločne vyvinuli objektívy kombinujúci najlepšiu možnú optiku s elektronikou a technológiou snímača prémiovej kvality.
    • Zachytenie fotografií 9,2 MP - Niekedy video nepotrebujete - alebo nechcete. V takom prípade si môžete na videokamere nastaviť režim fotografovania a zaobstarať úchvatné vysoko kvalitné 9,2MP snímky, ako by ste mali k dispozícii fotoaparát.
    • Progresívne záznam - Čisté filmy obsahujúce dvojnásobok obrazových dát filmov zaznamenaných v režime s prekladaním môžete zaznamenávať v režime postupného nahrávania v rozlíšení Full HD pri frekvencii 60p / 50p. Snímky sú rovnako plynulé ako zábery zaznamenané pri frekvencii 60/50 snímok za sekundu a každý snímok je zaznamenaný ako jeden plný záber. Snímka vytvorený z videa zaznamenaného v režime postupného nahrávania je naozaj ostrý.
    • Dvojitý záznam videa - Nahrávajte dva filmy zároveň - jeden v maximálnej kvalite formátu XAVC S alebo AVCHD a druhý vo formáte mp4. Získate tak jeden malý súbor pripravený pre okamžité zdieľanie a navyše súbor v profesionálnej kvalite pre ďalšie úpravy.
    • Režim duálneho záznamu - Režim duálneho záznamu vám umožňuje súčasne robiť video aj fotografie v rozlíšení HD a zachytiť tak to najlepšie oboma spôsobmi.
    • Funkcia rozpoznanie tváre Face Detection - Automaticky optimalizuje zaostrenie, expozíciu a farby a dosiahne tak najlepších výsledkov. Ak chcete nejaké osobe prideliť prioritu, stačí kliknúť na jej tvár na displeji LCD. Výber kľúčové osoby je užitočný, ak chcete snímať na udalosti s veľkým množstvom ľudí. Ak objekt opustí záber, videokamera si ho zapamätá. Akonáhle znovu vstúpi na scénu, priorita sa mu opäť pridelí.
    • Inteligentný automatický režim - Táto funkcia automaticky určí typ zachytenej scény a optimalizuje kombináciu nastavení z troch skupín (Tvár, Scéna, Chvenie fotoaparátu). Poskytuje tie najlepšie výsledky až pre 180 typov scén, aj v noci a pri scénach s protisvetlom. Vybrané nastavenia sa pre prehľadnosť zobrazí na displeji LCD ako ikony.
    • Funkcia Smile Shutter - Krásne úsmevy rýchlo pominú, ale s touto funkciou o ne už nikdy neprídete. Aj pri zázname videa môžete automaticky zachytávať momentky usmievajúcich sa tvárí.
    • Prechádzanie udalosťami - Táto videokamera Handycam® prehráva skupinová videá GUI a fotografie, ktoré ste zaznamenali ako samostatné udalosti, a umožňuje tak ľahké prechádzanie a prehrávanie. Lepšia organizácia, vyhľadávanie, zobrazenie a zdieľanie osobného obsahu dosiahnete pomocou výberu z troch schém zobrazenia (podľa potreby) zo zobrazenia udalostí a indexov.
    • Obrazové efekty - Popustite uzdu vašej fantázii. Obrazové efekty vámumožňují pridávať až sedem kreatívnych efektov (Partial dekolorizace, Retro, Mäkký efekt high-key, Monochromatické s vysokým kontrastom, Efekt fotoaparátu pre deti, Populárna farby, Posterizácia), bez toho aby ste museli niečo zložito upravovať na počítači. Prináša vám lepšiu zábavu u filmov aj fotografií.
    • Ručné nastavenie pre clonu a rýchlosť uzávierky - Táto kamera vám dáva voľnosť pri výbere ručných nastavení ovládania clony a rýchlosti uzávierky pri robení záznamov s protisvetlom, v podexponovaných podmienkach a ďalších situáciách.
    • Duálny kompatibilita pamäťových kariet - Táto videokamera Handycam® má sloty po karty Memory Stick Micro ™ a karty Micro SD / SDHC, takže môžete pohodlne zaznamenávať na tú, ktorá je zrovna pripravená.
    • PlayMemories ™ Home - Vďaka softvéru PlayMemories ™ Home nainštalovanému v počítači môžete záznam ľahko importovať z kamkordéra Handycam® a zobraziť, upraviť, tlačiť a zdieľať ho na webe, napáliť súbory na disk a dokonca môžete vytvoriť video s prehrávaním viac pohľadov so simultánnym zobrazením na rozdelenej obrazovke až štyroch vybraných klipov.
    • Prevádzka na batérie typu X - Použite extra ľahkou, mimoriadne kompaktný batériu typu X, s ktorou minimalizujete celkovú veľkosť a váhu tejto videokamery Handycam® za prevádzky.

    Stránky o produkte Sony HDR-CX405:

    http://www.sony.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky