INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Tefal DR8085E1, naparovač odevov

    Tefal DR8085E1, naparovač odevov

    Vypredané

    pre krásne vyžehlené oblečenie pomocou vertikálneho naparovania
    naparovač odevov, doba zahriatia 45 sekúnd, odnímateľná nádržka na vodu, kapacita nádržky 200 ml, vhodné pre všetky látky, 3m kábelZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    295022

    PN kód

    DR 8085 E1

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Tefal DR8085E1

    Žehlenie patrí zrejme medzi jedny z najviac nenávidených domácich činností. Je to drina, ktorá zaberá veľa drahocenného času. Pre krásne vyžehlené oblečenie však musíte túto obeť podstupovať. Samozrejme niektoré druhy oblečenia nemôžete ani klasicky žehliť na doske, pretože by mohlo dôjsť k ich spáleniu. Vaše starosti by mohol raz a navždy vyriešiť tento šikovný naparovací systém od Tefal. Model DR8085E1 z rady ACCESS STEAM vám poskytne skvelú alternatívu ku klasickej žehličke, ktorú využijete pri naparovaní akéhokoľvek oblečenia, ktoré nechcete žehliť klasickým spôsobom.

    Rýchlo osviežené oblečenie
    Ak narýchlo potrebujete vyžehliť svojou obľúbenou košeľu na večeru v reštaurácii a nestíhate, nemusíte sa ničoho báť. Vďaka vysokému príkonu bude tento žehliaci systém pripravený na použitie už počas 45 sekúnd. Tento model disponuje 200ml nádržkou na vodu. Tá je jednoducho vyberateľná a môžete ju tak doplniť pod tečúcou vodou. Samotné naparovanie nikdy nebolo jednoduchšie. Tlačidlo pre parný ráz máte ihneď pri ruke, a tak vám ani samotný proces žehlenia nezaberie príliš času. V priebehu pár minút bude vaše oblečenie svieže a vyžehlené.
     

    Zabudnite na dosku!
    Táto unikátna metóda žehlenia pomocou vertikálneho naparovacieho systému predstavuje skvelú alternatívu pre klasické žehlenie. Pre tentokrát teda môžete zabudnúť na žehliacu dosku.

    Nečakajte!
    Tefal si je veľmi dobre vedomý dnešnej uponáhľanej doby, a tomu chcel prispôsobiť aj vlastnosti tohto modelu. Naparovanie môžete začať už po 45 sekundách od spustenia, a tak už nikam neprídete neskoro.

    Svieže a vyžehlené
    Tento prístroj nemusíte využívať len a jedine pre čerstvo vypraté oblečenie, ktoré je potrebné vyžehliť. Môžete ho využiť aj na to, aby ste svojim košeliam a blúzkam len dodali potrebnú sviežosť.

    Nádržka na vodu
    Naparovací systém disponuje 200ml nádržkou na vodu. Zabudnite na nosenie vody v odmerkách apod. Nádržka je plne odnímateľná, a tak ju môžete jednoducho naplniť pod tečúcou vodou.

    Jednoduché žehlenie
    Jednou z hlavných výhod tejto metódy žehlenia je jednoduchá manipulácia s oblečením. Na rozdiel od žehlenia na doske, kde musíte oblečenie stále presúvať a otáčať, tu ho stačí len zavesiť na dvere a bez čakania začať naparovať.

    Pre všetky látky
    Nemusíte mať ani strach z toho, že by mohla byť táto metóda žehlenia nejakým spôsobom nešetrná k oblečeniu, ba naopak. Naparovať môžete v kľude všetky druhy látok vrátane vlny alebo hodvábu.


    Stránky o produkte Tefal DR8085E1:

    tefal.sk

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky