INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Tekken 7 (PC)

    Vypredané

    žáner akčná, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    287576

    PN kód

    5908305216148

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    Tekken 7 (PC)

    Zotnite päste a pripravte sa na ultimátne súboje na next-gen konzolách. Hra Tekken 7 je poháňaná Unreal Engine 4 a prichádza s ďalším turnajom kráľa železnej päste.
    S verným 3D bojovým systémom a neporušeným štýlom hry, prichádza Tekken 7 s realistickou grafikou a novými vymoženosťami a bojovými mechanikami. Hra oživuje názory, rivalitu a zmysel pre dramatické efekty, ktoré sú zakorenené v jeho arkádovom DNA, čím Vám hra zaručí ultimátnej bojový zážitok.

    - Unreal Engine 4 Hra Tekken 7 stanovuje nové meradlá pre grafickú presnosť v kategórii bojových hier, posúva hranice next-gen konzol a PC k ich limitu.
    - Neprerušovaný zážitok z príbehu Hollywoodske, prehnané akčné sekvencie sa bezchybne spájajú do neľútostných súbojov.
    - Posledná kapitola krvavé ságy klanu Mishima Tekken 7 predstavuje poslednú kapitolu dvadsať ročného sporu klanu Mishima. Odkryte epické ukončenie emočne nabité rodinné vojny medzi členmi klanu Mishima, pri tom ako sa snaží vyrovnať staré skóre a zápasiť o nadvládu nad celosvetovým impériom, vďaka čomu je svetová rovnováha v nebezpečenstve.
    - Výber z 30 hrateľných postáv vyberte si postavy z pôsobivého výberu fanúšikov obľúbených postáv a úplne nových bojovníkov, každá postava má odlišný súbor smrteľných techník, pohybov a kombo útokov. Postava zo Street Fighter-Akuma Perfektné prechod postavy Akuma do 3D prostredia, pri tom ako sa pripája k súbojom, môžete očakávať všetky obľúbené pohyby a útoky.
    - Úplne nové bojové mechaniky a pohyby Klasické súboje 1 v 1 sa vracajú s novými pohybmi a bojovými mechanikami ako sú Rage Arts, Rage Drivers a Power Crushes, ktoré robia herný štýl prístupnejší pre hráčov všetkých schopností.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky