INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    This is the Police (PS4)

    This is the Police (PS4)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre PS4Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    289920

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    This is the Police (PS4)

    Ponorte sa do hlbokého príbehu plného korupcie, zločinu a machinácií. Preberte úlohu policajného náčelníka Jacka Boyda a postavte sa odpudivému podsvetiu mesta Freeburg, ktoré sa rúti do záhuby. Odíde nakoniec Jack do dôchodku s pekným radom vyznamenaní, alebo ho práca zlomí ... či ešte horšie?

    Starajte sa o svojich zamestnancov, reagujte na naliehavé udalosti a vyšetrujte zločiny v meste na pokraji chaosu. Za oponou pracuje mafiánske podsvetie, ktoré ponára svoje škáry čím ďalej hlbšie, a starosta je pripravený využiť každú situáciu k svojmu politickému prospechu.

    Ako budete reagovať na vývoj každej situácie, záleží len na vás. Niekedy budete musieť zvládnuť rozvíjajúcu sa krízu na mieste zločinu alebo vyjednávať so zločineckými bossmi vládnucimi vo Freeburgu. Inokedy sa ocitnete pod paľbou všetečných otázok na tlačovej konferencii, prípadne aj v krížovom výsluchu čoby svedok na súde. Unesiete všetok ten tlak a zvládnete nevybuchnúť aspoň tak dlho, aby ste si našetrili dostatok peňazí na útulné hniezdočko na staré kolená?

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky