INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Lexmark 80C2SK0, čierny, 2500 strán

    Lexmark 80C2SK0, čierny, 2500 strán
     
    originálny toner pre laserovú tlačiareň, farba čierna (black), 2500 stránZobraziť viac

    skladom 

    94,80 €
    79,00 € bez DPH
    Kód tovaru

    214032

    PN kód

    80C2SK0

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Lexmark 80C2SK0

    Toner Unison ™
    Unikátne zloženie toneru Unison ™ Toner, základné súčasti výkonnosti tlačových systémov Lexmark, konzistentne poskytuje vynikajúcu kvalitu tlače, zaisťuje dlhodobú spoľahlivosť systému a podporuje minimálny dopad na životné prostredie - to všetko v inovatívnom systéme tlači bez otrasov.

    štandardná kapacita
    Pomocou originálnych kaziet Lexmark udržíte nízke prevádzkové náklady a vysokú kvalitu. Štandardné kazety poskytujú nižšiu nákupnú cenu a umožňujú vytlačiť menej stránok ako vysokokapacitné kazety. Dokonalé pre malé objemy tlače.

    najlepší spoločne
    Originálny spotrebný materiál Lexmark je pripravený tak, aby fungoval najlepšie s tlačiarňami Lexmark, a poskytoval tlač vynikajúcej kvality od prvej vytlačenej stránky až po stránku poslednej.

    Program pre zber kaziet spoločnosti Lexmark
    Správať sa ekologicky nikdy nebolo jednoduchšie. Recyklujte všetok použitý spotrebný materiál do tlačiarní Lexmark tým, že nás necháte postarať sa o detaily. Je to jednoduché, chytré a vždy zadarmo.

    Kazety z programu Lexmark Return
    Kazety z programu Lexmark Return sú patentované tlačové kazety predávané so zľavou výmenou za to, že zákazník bude súhlasiť s licenčnou zmluvou, podľa ktorej budú kazety použité iba raz a potom budú vrátené spoločnosti Lexmark, ktorá je znovu použije alebo recykluje. Tieto patentované kazety sú licencované len pre jedno použitie a prestanú fungovať po spotrebovaní pevne stanoveného množstva atramentu alebo tonera. Keď je požadovaná výmena, zostane v kazete premenlivé množstvo atramentu alebo tonera. K dispozícii sú aj náhradné kazety predávané bez týchto obmedzení.

    Rozmery balenia (V x D x Š): 72 x 141 x 102 mm
    Krajina pôvodu: Čína (PR), Mexiko
    Technológia tlače: Farebný laser
    Doba použiteľnosti: 2 roky
    Deklarovaný priemerný počet vytlačených stránok pri kompozitným CMY jednostrannej tlače: Až 2 500 štandardných strán v súlade s normou ISO / IEC 19798.

    Parametre

    Spotrebný material

    Výrobca SPM

    Lexmark

    Typ toneru

    laser

    Farba

    black

    Počet strán

    2500 strán

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Róbert, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky