INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    UE50KU6072 LED ULTRA HD LCD TV SAMSUNG

    UE50KU6072 LED ULTRA HD LCD TV SAMSUNG

    Novinka

     
    s technológiou HDR PRO si môžete pri sledovaní vychutnať nevídané detaily.
    televízor, 50", LED, 4K Ultra HD (3840x2160), smart TV, 100 Hz, DVB-S2, HDMI, LAN RJ45, USB port, WiFi zabudované, DLNA, CI/CI+ Slot, 400×400 mmZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    261145

    PN kód

    UE50KU6072

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    UE50KU6072 LED ULTRA HD LCD TV SAMSUNG

    Ultra HD LED Smart televízor

    Jas prichádza k vám. S technológiou HDR PRO si môžete počas sledovania HDR obsahu vychutnať nevídané detaily, ktoré boli doteraz ukryté v najsvetlejších častiach obrazu vášho televízora. Vďaka tomu si môžete užiť skutočný HDR zážitok ako v kinosále priamo vo vašej obývačke.

    Zažite presnejšie a vernejšie farby. Spoločnosť Samsung vyvinula špeciálnu farebnú technológiu PurColour pre UHD televízory. Táto technológia vám sprostredkuje široký rozsah farieb a odtieňov, ktoré v maximálnej miere zodpovedajú reálnemu životu. Displej UHD obsahuje 8 miliónov pixelov (švornásobok oproti Full HD displejom), vďaka ktorým dosiahnete vyššie farebné rozlíšenie, ktoré je potrebné pre vytvorenie detailného obrazu. Tradičné UHD televízory majú približne 27 bodov, v ktorých sa mení farba, avšak technológia PurColour zaisťuje viac než 7-krát vyššie farebné rozlíšenie, čo sa prejaví presnejším a bohatším podaním farieb a odtieňov.

    Rýchly a jednotný prístup ku všetkým zdrojom obsahu. Nové ovládacie menu ponúka jednotný prístup k televíznym programom, k internetovým videám (OTT), hrám, aplikáciám atď. Užívatelia získajú prístup k svojmu obľúbenému programu ihneď po zapnutí TV.

    Vylepšite rozlíšenie pre živší obraz. Technológia UHD Picture Engine spoločnosti Samsung vám pri streamovanom obsahu v nižšom rozlíšení ponúkne obraz takmer na takej úrovni ako rozlíšenie UHD. K prevedeniu obľúbeného obsahu do prvotriednej kvality je používaný inovatívny proces v 4 krokoch.

    Lepší kontrast pre váš zážitok zo sledovania. Vernú kvalitu obrazu dosiahnete vďaka technológii UHD Dimming, ktorá poskytuje optimalizovaný kontrast, farbu a ostrosť. Oproti súčasnej technológii Micro Dimmining zachádza do väčších detailov a výsledkom je taký zážitok zo sledovania, ako nikdy pred tým.

    Zvýšte kvalitu svojho obrazu takmer na úroveň UHD. Technológia Ultra Clean View analyzuje váš obsah pokročilým algoritmom s cieľom vyfiltrovať a znížiť obrazový šum. Obraz, ktorý konkuruje UHD štandardom si môžete užiť aj v prípade, ak je zdrojové video v nižšej kvalite ako Full HD.

    Jednoduché zdieľanie obsahu na televízore. Preneste si fotografie, videá a hudbu z mobilného telefónu a počítača do televízora Smart TV pomocou aplikácie Samsung Smart View. Vyznačuje sa úžasnou konvergenciou a jednoduchým prepojením s väčšinou osobných mobilných zariadení.

    Zrýchlite svoju Smart TV vďaka platforme Tizen. Operačný systém Tizen povznesie výkon vášho televízora Smart TV na vyššiu úroveň - ponúka rýchlejší štart, rýchly prístup k televíznym programom a všetkým vaším aplikáciám. Dokonca podporuje aj populárne lokálne video služby Voyo či HBO, čím je dosiahnuté využitie vášho televízora na maximum.

    Vyššia rýchlosť, silnejší výkon. Výkonný štvorjadrový procesor dodáva televízorom Samsung Smart TV vyššiu rýchlosť, vďaka čomu ihneď reagujú na príkazy a aplikácie sa spúšťajú okamžite. Dostatok rýchlosti poskytuje aj na to, aby ste si pomocou funkcie Multi-Link Screen mohli vychutnať spracovanie viacerých úloh súčasne.

    Energetická trieda A
    Uhlopriečka: 50"/125 cm
    Rozlíšenie: Ultra HD (4K) 3840 x 2160
    DVB-T2/C/S2 tuner (HEVC), analógový tuner
    1300 PQI (Pixel Quality Index)
    HDR Pro (Vysoký dynamický rozsah)
    PurColour
    UHD Picture Engine
    UHD Dimming
    Ultra Clean View
    UHD Up-Scaling
    Zvukový výstup (RMS): 20 W (2x 10 W)
    Dolby Digital Plus
    DTS
    Multiroom Link
    Integrované WiFi
    Smart funkcie: OS Tizen, Samsung Smart View, Multi-Link Screen, aplikácie, webový prehľadávač, TV na mobil (zrkadlenie), Mobil na TV (zrkadlenie, DLNA), podpora rozhrania USB HID
    4-jadrový procesor
    PVR - nahrávanie TV vysielania na USB
    USB prehrávanie: video, audio, obrázky
    EPG - elektronický programový sprievodca
    PIP - obraz v obraze
    Filmový režim
    Herný režim
    Automatické vypnutie
    Anynet+ (HDMI-CEC)
    3x HDMI, 2x USB, komponentný vstup (YPbPr), kompozitný vstup (AV), digitálny zvukový výstup (optický), Ethernet (LAN), CI+ slot (v1.3)
    Spotreba energie: 93 W
    Ekologický snímač
    Rozmery bez stojanu (ŠVH): 1128,9 x 654,4 x 63,2 mm
    Rozmery so stojanom (ŠVH): 1128,9 x 723,7 x 310,5 mm
    Hmotnosť (bez/so stojanom): 12,2/13,2 kg
    Farba: čierna
    Dodávané príslušenstvo: diaľkový ovládač (TM1240) s batériami
    Stránky o produkte UE50KU6072 LED ULTRA HD LCD TV SAMSUNG:

    http://www.samsung.com/sk/#latest-home

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    SAMSUNG

    Uhlopriečka

    50"

    Technológia panela

    LED

    Rozlišenie

    3840x2160

    Smart TV

    Smart TV

    Frekvencia obrazu

    100 Hz

    Tuner

    DVB-S2 1x

    HDMI

    Áno

    LAN RJ45

    Áno

    USB

    Áno

    WiFi

    WiFi zabudované

    DLNA

    Áno

    CI/CI+ slot

    áno

    VESA

    400×400 mm

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky