INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    VU+ Solo SE V2 čierny, dual tuner

    Vypredané

    dvojtuner, rýchly procesor, linux na báze Enigma2, obraz v obraze (PIP)
    satelitný prijímač, Full HD (1920x1080), DVB-S2 1x, DVB-S2 2x, HDMI, SCART pomocou A/V redukcie, LAN RJ45, USB port, po doplnení WiFi USB, PIP, CI/CI+ SlotZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    269448

    PN kód

    8809288540756

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre VU+ Solo SE V2 čierny

    Popis produktu

    VU+ Solo SE V2 čierny

    Nástupca modelu VU+ SOLO od kórejského výrobcu populárnych linuxových prijímačov VU+ s názvom VU+ SOLO SE V2, ako už názov napovedá je to verzia 2. V2 dostala väčšiu Flash pamäť, ktorá sa zdvojnásobila na 512 MB a hlavne Dual tuner DVB-S2.

    Srdcom tohto miniatúrneho prijímača je dvojjadrový procesor o takte 1,3Gh, ktorý už poznáme z modelov VU+ SOLO 2  a VU+ DUO 2. Disponuje 1GB DRAM a 512 MB Flash pamäte.

    Predný panel pôsobí trochu sparťansky, nachádza sa tu iba signalizačná dióda, IR čidlo a tlačidlo zapnutia/vypnutia. Na bočnej strane sa nachádza čítačka kariet a CI slot pre vloženie dekódovacieho modulu. Na zadnej strane je vymeniteľný tuner, ktorý je možné vymeniť za DVB-T/C,  DVB-T2/C, alebo Dual DVB-T2/C Twin tuner pre príjem terestriálnej, alebo káblovej televízie, alebo za klasický DVB-S2 tuner. Dalej sú tam cinchové audio a video výstupy pre pripojenie starších typov TV, digitálny optický SPDIF výstup, ale aj e-SATA konektor pre pripojenie HDD. Ďalej je tu štandardne HDMI výstup verzie 1.4, dva USB 2.0 konektory, ethernet port, napájací port pre zdroj a RJ11 konektor, ktorý slúži na pripojenie IR čidla, alebo pre servisné účely ako RS232 konektor.

    Vďaka výkonnému precesoru zvláda prijímač PIP, čiže obraz v obraze aj dvoch HD staníc, samozrejme aj v rámci dvoch transpondérov, kedže sa jedná o plnohodnotný dvojtunerový prijímač.

    VU+ SOLO SE V2 beží na operačnom systéme Enigma 2. Funkcie prijímača sú veľmi bohaté, má plnú podporu pre modulárny systém Enigma 2, ktorého práve modulárnosť je najsilnejšou stránkou, užívateľ má na výber zo stovky aplikácií, sám sa rozhodne, ktoré bude používať. Spomeňme výkonný mediaplayer pre prehrávanie bohatej škály video a audio súborov (napr. MKV HD, MKV, DIVX HD, DIVX, FLV, MP3, JPG a dalšie), vdaka novému Kernelu 3.13.x s podporou najširšej ponuky formátov a kodekov, zvláda aj WMV9, MPEG-2, MPEG-4, WMA9, AC3, MPEG-4(AAC-HE), alebo MPEG-1.

    Nechýba podpora pre IPTV televíziu a internetové rádiá, PVR funkcie, HbbTV (internetový teletext), www prehliadač, HDMI CEC (ovládanie TV cez HDMI kábel), Google Mapy, Youtube, DLNA, Samba, FTP, web počasie, Multi EPG (rozšírený grafický programový sprievodca), časovanie nahrávok, zobrazenie informácií o programe, alebo nahrávke z internet. portálov (CSFD, ImdB), PIP, nahrávanie viac staníc súčasne, možnosť nahrávať nezakodovane (nahrávku je možné prehrať aj napr. v PC), timeshift, webinterface (ovládanie prijímača cez PC, tablet a pod. + desiatky dalších funkcií dostupných cez aplikácie, jednoducho inštalovatelné do prijímača priamo cez menu prijímača zo serveru.

    Špecifikácia:

    Dual Core CPU 1.3 GHz
    Operating System Linux OS
    Ram 1 GB
    Flash 512 MB
    CI 1x
    Smartcard 1x
    USB 2x USB 2.0
    E-sata Yes
    WLAN (via USB dongle) Yes
    Ethernet Yes
    Display Status LED
    Composite Yes
    HDMI Yes
    SPDIF Yes
    DiSEqC 1.2 / USALS
    Power Adaptor
    Size (Width) 210 mm
    Remote Universal RCU
    External IR Yes
    RS232 Yes
    Stránky o produkte VU+ Solo SE V2 čierny:

    http://vuplus.com/sub/sub0103.php

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    VU+

    Rozlišenie

    1920x1080

    Tuner

    DVB-S2 1x
    DVB-S2 2x

    HDMI

    Áno

    SCART

    Áno, pomocou A/V redukcie

    LAN RJ45

    Áno

    USB

    Áno

    WiFi

    po doplnení WiFi USB

    PIP (obraz v obraze)

    Áno

    CI/CI+ slot

    áno

    Možnosť uchytenia za TV

    Áno

    Záznam na

    externý HDD, USB
    NAS

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

     
     
    Amiko bleskoistka

    príslušenstvo pre SAT

    5,83 € 

    s DPH

    4,86 € 

    bez DPH

    Kód: 265117

    skladom 

    Notebooky