INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    VU+ Zero, čierny

    VU+ Zero, čierny
     

    Doprava zdarma

     
    malý, ale výkonný linuxový prijímač špičkovej kvality od VU+, druhá revízia, V2
    satelitný prijímač, podpora pre IPTV, DVB-S2 tuner, čítačka kariet, USB, LAN, HDMI, S/PDIF, Composite VideoZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    231577

    PN kód

    VUZEROB

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre VU+ Zero

    Popis produktu

    VU+ Zero

    UPOZORNENIE:
    Pre neskúseného užívateľa môže byť počiatočné nastavenie prijímača problematické, nakoľko sa jedná o linux prijímač a je tam potrebné viac vecí nastaviť. Ak to nezvládnete sami, požiadajte lokálneho satelitného technika o nastavenie (treba rátať s poplatkami za nastavenie).
    Prijímač dodávame nenastavený, tak ako je priamo dodávaný od výrobcu.

    Popis produktu:
    VU+ dopĺňa svoju modelovú radu prijímačov cenovo najnižším modelom s názvom VU+ Zero. Ide o najmenší Full HD satelitný prijímač od kórejského výrobcu VU+, tentokrát znova bez displeja ako jeho väčší brať VU+ SOLO SE, ale aj bez CI slotu a ďalšej výbavy, ako napr. vymeniteľného tuneru, digitálneho audio výstupu, alebo eSATA konektoru.

    Základ chipsetu tvorí Broadcom MIPS procesor BMC 7362 s Dual Thread funkciou o takte 742 Mhz a výkonom 2000 DMIPS. Dostatok pre svižný chod operačného systému Enigma, rýchly nábeh systému, tento model však nemá podporu pre PIP (obraz v obraze). Flash pre inštaláciu pluginov je o velkosti 256 MB a operačná pamäť DDR je o velkosti 512 MB.

    Na zadnom panely nájdete ethernetový port o rýchlosti 10/100 MBit pre pripojenie prijímača na sieť Internet, ďalší ethernetový port RJ11 pre pripojenie externého IR čidla, USB konektory pre pripojenie napr. externého USB HDD, alebo USB Flash kľúča pre prehrávanie, alebo nahrávanie staníc, alebo obľúbených filmov. Ďalej tlačidlo napájania, AV konektor pre pripojenie k starším TV cez redukčný kábel jack/cinch a HDMI konektor pre pripojenie k novým typom TV.

    VU+ Zero beží na operačnom systéme Enigma 2.Funkcie prijímača sú veľmi bohaté, má plnú podporu pre modulárny systém Enigma 2, ktorého práve modulárnosť je najsilnejšou stránkou, užívateľ má na výber zo stovky aplikácií,sám sa rozhodne, ktoré bude používať. Spomeňme výkonný mediaplayer pre prehrávanie bohatej škály video a audio súborov (napr. MKV HD, MKV, DIVX HD, DIVX, FLV, MP3, JPG a dalšie), vdaka novému Kernelu s podporou najširšej ponuky formátov a kodekov, zvláda aj WMV9, MPEG-2, MPEG-4, WMA9, AC3, MPEG-4(AAC-HE), alebo MPEG-1.

    Nechýba podpora pre IPTV televíziu a internetové rádiá, PVR funkcie, HbbTV (internetový teletext), www prehliadač, HDMI CEC (ovládanie TV cez HDMI kábel), Google Mapy, Youtube, DLNA, Samba, FTP, web počasie, Multi EPG (rozšírený grafický programový sprievodca), časovanie nahrávok, zobrazenie informácií o programe, alebo nahrávke z internet. portálov (CSFD, ImdB), PIP, nahrávanie viac staníc súčasne, možnosť nahrávať nezakodovane (nahrávku je možné prehrať aj napr. v PC), timeshift, webinterface (ovládanie prijímača cez PC, tablet a pod. + desiatky ďalších funkcií dostupných cez aplikácie, jednoducho inštalovatelné do prijímača priamo cez menu prijímača zo serveru.

    Technické parametre

    CPU (MIPS) 742MHz
    512MB Ram
    256MB Flash (NAND)
    1x DVB-S2 tuner
    1x Čítačka kariet
    2x USB
    1x RS232
    1x LAN (100Mbit)
    1x HDMI
    1x S/PDIF
    1x Composite Video
    1x Analog Audio (Stereo Jack)
    HDTV
    LED Status Display


    Obsah balenia:
    Receiver
    IR čidlo
    HDMI kábel
    El. adaptér
    Ovládač
    Baterky
    Kábel AV jack/3xcinch


    Stránky o produkte VU+ Zero:

    http://vuplus.com

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    VU+

    Rozlišenie

    1920x1080

    Tuner

    DVB-S2 1x

    HDMI

    Áno

    SCART

    Áno, pomocou A/V redukcie

    LAN RJ45

    Áno

    USB

    Áno

    WiFi

    po doplnení WiFi USB

    CI/CI+ slot

    nie

    Možnosť uchytenia za TV

    Áno

    Záznam na

    externý HDD, USB
    NAS

    UNI čítačka kariet

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

     
     
    Amiko bleskoistka

    príslušenstvo pre SAT

    5,83 € 

    s DPH

    4,86 € 

    bez DPH

    Kód: 265117

    skladom 

    Notebooky