INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    WD My Passport Wireless Pro 4TB, čierny

    Vypredané

    externý disk, čierny, 2,5", HDD, USB 3.0, 4 TBZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    293694

    PN kód

    WDBSMT0040BBK-EESN

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    WD My Passport Wireless Pro 4TB

    My Passport Wireless Pre fotografom a autorom videí poskytuje prenosné úložisko pre jednoduché nahrávanie, úpravy a streamovanie fotografií alebo videí vo vysokom rozlíšení priamo v teréne. Disk typu všetko v jednom je určený pre plynulú prácu s mobilnými zariadeniami a má vstavanú čítačku kariet SD. Umožní vám optimalizovať pracovný postup.

    Rozhranie Wi-Fi s vysokým výkonom
    Pretože je produkt kompatibilný s technológiou 802.11ac, poskytuje vysoký výkon pre plynulé streamovanie, bezdrôtové prenosy fotografií z kompatibilného fotoaparátu a rýchle úpravy prostredníctvom pripojeného tabletu alebo notebooku.

    Šetrite čas vďaka technológii SD 3.0
    Zariadenie je vybavené integrovanou čítačkou kariet SD 3.0, ktorá umožňuje stiahnutie alebo kopírovanie fotografií a videí z karty SD vášho fotoaparátu a zabezpečenie pracovných postupov, ktoré vás nebudú zdržovať.

    Batérie s celodenné výdržou
    S batériou, ktorá zaisťuje až 10 hodín nepretržitého používání1, vám disk My Passport Wireless Pre umožní zostať v teréne dlhšiu dobu. Môžete ho priniesť na celodenné fotografovanie, kde zaistí zálohovanie fotografií a napájanie mobilných zariadení.

    Perfektné usporiadanie a streamovacie s aplikáciou PLEX
    Disk My Passport Wireless Pre môžete použiť ako prenosný server médií, ktorý vám prostredníctvom aplikácie Plex umožní streamovať média do inteligentných televízorov, inteligentných telefónov a všetkých ostatných podporovaných zariadení. Aplikácia Plex usporiada celú vašu zbierku médií za použitia prehľadného rozhrania a vylepší ju opisy, súhrny, plagáty a ďalšími prvkami.

    Výkon pre Vaše mobilné zariadenia
    Nabíjajte svoj chytrý telefón, DSLR, alebo iné zariadenie USB, nech ste kdekoľvek, so zariadením My Passport Wireless Pro. V podobe integrovanej powerbanky s výkonom 6 400 mAh získavate skvelého partnera na cesty, ktorý zaistí chod vašich zariadení.

    Superrýchle prenosy s USB 3.0
    Rýchlo presúvajte súbory zo zariadenia My Passport Wireless Pre a na ne pomocou integrovaného portu USB 3.0. Šetrite čas pri zálohovaní snímok .RAW alebo videí v HD kvalite s prenosovými rýchlosťami USB 3.0.

    Pripojenie k Adobe® Creative Cloud®
    Pripojte zariadenie My Passport Wireless Pre k systému Adobe Creative Cloud pomocou mobilnej aplikácie My Cloud, aby ste mohli fotografie a videá zo svojho fotoaparátu rýchlo presunúť na disk a do systému Creative Cloud. Stačí pár kliknutí na tabletu a môžete rýchlo premeniť akýkoľvek nápad na majstrovské dielo, nech ste kdekoľvek.

    Bezdrôtový prístup k externému úložisku USB
    Keď k disku My Passport Wireless Pre pripojíte externé pamäťové zariadenia, okamžite ho tým upgradujete na bezdrôtové úložiska. Po pripojení môžete bezdrôtovo pristupovať k obsahu na zariadenie USB z počítača alebo mobilného zariadenia prostredníctvom aplikácie My Cloud.

    Streamovanie až 8 videí v HD kvalite súčasne
    Zdieľajte svoje najnovšie záznamy alebo zabavte celú skupinu, to všetko z jedného zariadenia. So zariadením My Passport Wireless Pre môžete súčasne streamovať až 8 videí v HD kvalitě2 do niekoľkých pripojených zariadení.

    Funguje s počítačmi PC a Mac ihneď po vybalení
    Vďaka formátu ExFAT nie je nutné My Passport Wireless Pro preformátovávať. Stačí zapnúť, pripojiť a vyraziť.

    Ochráňte zachytené okamihy
    Ochrana heslom siete Wi-Fi vám pomôže zabrániť neautorizovanému bezdrôtovému prístupu k vašim fotografiám, videám, hudbe a iným dôležitým súborom. A keď prostredníctvom riadiaceho panela zariadenia aktivujete zámok disku, zabránite neautorizovaného prístupu USB k vášmu obsahu aj v prípade straty alebo krádeže.

    Vytvorte si vlastný internetový prístupový bod (hotspot)
    Používajte zariadenie My Passport Wireless Pre ako rozbočovač Wi-Fi na zdieľanie prístupu k internetu s až ôsmimi (8) samostatnými zariadeniami.

    Technické údaje

    • Kompatibilný s operačnými systémami Windows® 10, Windows 8 alebo Windows 7, Mac OS® X El Capitan, Yosemite, Mavericks alebo Mountain Lion. Vyžaduje zariadenie s technológiou DLNA® / UPnP® alebo Plex pre streamovanie.
    • Rozhranie: Wi-Fi, pozície na kartu SD, USB 3.0 Wi-Fi, pozície na kartu SD, USB 3.0
    • Kapacita: 4 TB
    • Operačný systém: Windows / Mac

    Obsah balenia:

    • Zariadenie My Passport Wireless Pro
    • Kábel USB
    • Napájací adaptér do portu USB
    • Stručný sprievodca inštaláciou

    Viac na webe výrobcu: https://www.wdc.com/cs-cz/products/portable-storage/my-passport-wireless-pro.html

    Stránky o produkte WD My Passport Wireless Pro 4TB:

    www.wdc.com/en-ie/

    Western digital spoločnosť je jedným z popredných poskytovateľov riešení pre ukladanie dát, vrátane systémov, pevných diskov HDD, flash SSD, pamäte a osobných dátových riešení, ktoré pomáhajú zákazníkom zachytiť a uchovať ich najcennejšie dáta.

    Parametre

    Kapacita a pripojenie

    Pripojenie

    Typ zbernice ktorú disk používa pre pripojenie.
    USB 3.2 Gen 1 (USB3.0)

    Kapacita

    Určuje presnu kapacitu disku v gigabajtoch
    4000 GB

    Typ disku

    Kategória HDD

    externý disk

    Technológia disku

    HDD disky využívajú rotujúce platne pre zápis dát, SSD disky zapisujú dáta na pamäťové čipy. SSD ponúkajú výrazne vyššiu rýchlosť avšak pomerom cena/kapacita sú menej výhodne.
    SSD

    Tvarový faktor (Form factor)

    Tento parameter určuje fyzicky štandard disku
    2,5"

    Prevedenie

    odolný

    Základne parametre

    Farba (prevládajúca)

    čierny

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky