INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Wolfenstein The Old Blood (PS4)

    Wolfenstein The Old Blood (PS4)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre PS4Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    289926

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Wolfenstein The Old Blood (PS4)

    Popis produktu

    Wolfenstein The Old Blood (PS4)

    Hra Wolfenstein®: The Old Blood je úplne samostatný prequel k veľmi vychvaľovanej akčnej adventúre v spojení so strieľačkou, ktorou je Wolfenstein®: The New Order. Dobrodružstvo majúce rozpätie celkom 8 kapitol a 2 previazané príbehy, sa pýši znakmi typickými pre MachineGames - opäť sa môžete tešiť na strhujúcu akciu, silný príbeh plný zvratov a intenzívne súboje z pohľadu prvej osoby.

    Ponorte sa do úlohy vojnového hrdinu menom Blazkowicz, vyzbrojte sa novými zbraňami ako je napríklad puška s bleskovou paľbou či legendárny granátomet známy pod označením Kampfpistole, a pokúste sa skrížiť plány postupujúcej nacistickej armáde. Využite svoje výhody v podobe špeciálnych rúr, majúcich dvojaké využitie - použite ich pre lezenie po stenách alebo pre brutálny útok na nepriateľa.

    Príbeh
    Píše sa rok 1946 a nacistická armáda je len krôčik od víťazstva v druhej svetovej vojne. V snahe obrátiť karty sa vydáva BJ Blazkowicz, majúci náklonnosť spojeneckých vojsk, na epickú misiu o dvoch častiach hlboko do územia vtedajšej Bavarie ...

    Kľúčové prvky
    Zažite na vlastnej koži intenzívne súboje z pohľadu prvej osoby, zatiaľ čo sa budete oháňať zbraňami inšpirovanými nacistickým arzenálom. Odhaľte svoj potenciál vďaka novému setu perky.

    Dobrodružstvo!
    Objavujte jedinečné a dychberúcé prostredie nemeckých vidieckych miest, rozvalitých údolí, hrôzu naháňajúcich katakomb a čaká na Vás samozrejme tiež ikonický zámok Wolfenstein.

    Teror!
    Postavte sa novým zloduchom a iným nepriateľom, vrátane légií ohromných vojakov patriacich do oddielu Super Soldiers, elitných úderných oddielov, dronov a tých najtemnejších a najdesivejších nacistických stvorení.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky