INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Battlefield 4 (Xbox 360)

    Battlefield 4 (Xbox 360)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre Xbox 360Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    234779

    PN kód

    5030948112201

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Battlefield 4 (Xbox 360)

    Battlefield 4 ™ je akčným hitom svojho žánru, v ktorom určuje hlavné trendy. Len v Battlefieldu hráči zažijú chvíle, kedy sa prakticky stierajú rozdiely medzi hrou a pocitom skutočnej radosti z úspechu. Hra beží na báze vysoko výkonného herného enginu Frostbite ™ 3 budúcej generácie. Battlefield 4 vďaka tomu ponúka úplne jedinečne realistický a dramatický priebeh akcie.

    Len v Battlefieldu môžete demolovať budovy, v nich sa kryje nepriateľ. Len v Battlefieldu budete veliť útoku zo zadku delového člna. Battlefield dáva hráčovi slobodu v rozhodovaní, akým spôsobom chce dosiahnuť lepšie výsledky, a pri hľadaní cesty k víťazstvu testuje jeho schopnosti na maximum.

    Okrem typicky prepracovaného multiplayeru obsahuje Battlefield 4 napínavý príbeh sledujúci osudy hlavnej postavy. Jeho dej sa začína odvíjať od evakuácie amerických VIP z čínskej Šanghaja, po ktorej sa hráčov oddiel musí prebiť do bezpečia.

    Battlefield 4 nemá porovnanie. Poddajte sa úžasne chaotickej atmosfére všade zúriaceho vojnového konfliktu, ktorý nájdete len v Battlefieldu.

    Herné prvky:

    * Battlefield 4 beží na báze vyspelej technológie vlastného herného enginu štúdia DICE s názvom Frostbite ™ 3. Vďaka jeho výkonu môže Battlefield 4 ponúknuť hráčom pohľad do budúcnosti interaktívnej zábavy - zábavy, v ktorej hrajú stále väčšiu úlohu ľudský prvok, dramatickosť a doteraz nevídaný realizmus.

    * Hráči sa naučia spolupracovať ako v režime kampane, tak multiplayeru. Dostanú možnosť vydávať rozkazy svojej čate a porovnávať úspechy v oboch herných variantoch.

    * V prostredí skvele spracovaných lokalít, pri ktorých tvorbe boli použité jedny z najlepších výtvarných a zvukařských dizajnérskych postupov v rámci žánru moderných strieľačiek, sa bude odvíjať nielen dobrodružný príbeh, ale tiež prebiehať súťaženie medzi hráčmi.

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky