INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Crysis 3 Classic (Xbox 360)

    Crysis 3 Classic (Xbox 360)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre Xbox 360Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    234781

    PN kód

    5030936113067

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Crysis 3 Classic (Xbox 360)

    Hráči sa opäť v úlohe "Proroka" vrátia do New Yorku, kde zistia, že celé mesto bolo zapúzdrené do nanokopule vytvorenej zločineckou organizáciou Cell Corporation. Takzvaná "Kopula slobody" v New York City je v skutočnosti dažďovým pralesom v uliciach niekdajšieho veľkomesta, teraz bohatých prevísajúcich stromov, nepreniknuteľnými mokraďami a divokými riekami. Vnútri "Kopula slobody" sa nachádza sedem charakteristických prostredí plných nástrah známych ako "Sedem divov". Tento nový nebezpečný svet si žiada nové vyspelé zbrane a taktiku boja. Prorok bude teraz používať smrtiace kompozitný luk, vylepšený nanooblek aj ničivé mimozemskej technológie a stane sa tak najobávanejším lovcom planéty.

    V roku 2047 sa Prorok vydáva na odvetnú misiu s cieľom zistiť pravé motívy Cell Corporation k vybudovaniu karanténnych nanokopulí. Občanom bolo oznámené, že tieto gigantické štruktúry nad celými mestskými oblasťami boli vztýčené na ich ochranu a na vyčistenie metropolou od zvyškov síl Cephov. V skutočnosti sú nanokopule súčasťou tajného plánu Cell Corporation získať teritórium a technológie k ovládnutiu sveta. S mimozemskými Cephmi číhajúcimi za každým rohom a neustále útočiacimi nepriateľmi z radov ľudí nie je nikde bezpečne. Pre Proroka je však na jeho ceste za odplatou cieľom každý z nich.

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky