INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Need for Speed: Rivals Classics (Xbox 360)

    Need for Speed: Rivals Classics (Xbox 360)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner závodná , pre Xbox 360Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    234783

    PN kód

    5030949113290

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Need for Speed: Rivals Classics (Xbox 360)

    Vitajte v Redview County, meste, v ktorého uliciach dochádza k nepretržitým naháňačkám medzi policajtmi a pouličnými pretekármi. Boj všetkými dostupnými prostriedkami má jediný cieľ - ovládnuť sociálne, lokálne aj národné médiá a získať si pre seba tie najlepšia vozidla, modifikácie a technológie. Riskujte všetko, nedôverujte nikomu.

    herné prvky:
    * Vyhrotená rivalita: Všetci pretekári sú vlci samotári a hrabú si len sami na seba. Riadi až nebezpečne rýchla a obratné vozidlá, ako stvorené pre divoké preteky a impozantné naháňačky. Proti pretekárom sa spolčujú policajti, ktorí ich v tímoch naháňajú po celom meste. Všetkými dostupnými prostriedkami a bez zľutovania. Úlohu môžete kedykoľvek meniť a sledovať, ako si pomocou rýchlostných bodov zarábate na nové vylepšenia a lákavé odmeny.

    * All-Drive: Novinkou v Need for Speed ??Rivals je herný režim All-drive, ktorý búra hranice medzi hrou jedného a viacerých hráčov. Teraz sa môžete plynulo pripojiť presne tam, kde práve preteká vaši priatelia. Žiadne čakanie, žiadna lobby. V tomto hernom svete sa žiadny zážitok neopakuje dvakrát.

    * Vaše vozidlo, vaša osobnosť: Vyšperkujte si svoje vozidlá pomocou najnovších pomôcok a technológií a dodajte im punc svojej osobnosti. Na výber budete mať z nepreberného množstva rôznych podôb diskov, polepov, lakov, originálnych poznávacích značiek a grafik. Rôzne zostavy si tiež môžete ukladať a používať ich kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť. Dajte všetkým jasne vedieť, ktorý vozidlo je ten váš.

    * Technológia pre prenasledovanie a únik: Intenzívne zážitok z pretekania je ešte viac umocnený prístupom oboch strán zákona k rôznym technológiám a vylepšením

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky