INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    FIFA 17 (Xbox 360)

    FIFA 17 (Xbox 360)

    Vypredané

    žáner šport , pre Xbox 360Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    269620

    PN kód

    EAX200970

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    FIFA 17 (Xbox 360)

    Prvýkrát v sérii FIFA budete môcť prežiť svoj príbeh na ihrisku i mimo neho ako Alex Hunter, vychádzajúca hviezda Premier League. Podpíšte zmluvu s niektorým z klubov Premier League vedeného reálnym trénerom, ktorý má v tíme špičkových hráčov z celého sveta. Vstúpte do nového sveta v hre FIFA 17 a vydajte sa na Cestu, na ktorej vás čaká plno vypätých vzostupov i pádov.

    Zápletka: Je tesne pred štartom sezóny 2016/2017 a vy sa ocitáte v úlohe Alexa Huntera, mladého nádejného Angličana na prahu kariéry v Premier League. Vašou úlohou je zdolať prekážky, popasovať sa s ťarchou slávneho futbalového mena a vybudovať vlastný odkaz. Pred Alexom stojí na ihrisku, ale aj mimo neho, rad veľkých nástrah a náročných rozhodnutí - vy teraz máte šancu vydať sa spolu s ním na Cestu a zažiť futbal zo strany, ktorú dôverne poznajú len hráči najvyššej súťaže.

    Kto je Alex Hunter? Vychádzajúce talent Alex Hunter sa vydal na cestu za slávou v Premier League. Patrí medzi najnadanejších mladíkov v akadémii, ale aj vďaka slávnemu futbalovému menu ho sprevádzajú veľké očakávania. Využije príležitosť a zažiari na najväčšom svetovom pódiu? Využije príležitosť a zažiari na najväčšom svetovom pódiu? Mladý Alex v útlom veku zistí, že zdedil rodinný talent a pod vedením svojho dedka tvrdo pracuje na dosiahnutie svojho sna. V Premier League ho teraz má pred sebou.

    Váš výkon, vaše rozhodnutie, váš príbeh. Alexovho kariéra v Premier League je ovplyvňovaná vašimi výkonmi na ihrisku a rozhodnutiami, ktoré urobíte v priebehu celej jeho Cesty. Kľúčové rozhodnutia budú mať vplyv na to, čo sa stane ďalej a ako sa k vám budú správať ostatné postavy.

    • Výber klubu: Zvoľte si ktorýkoľvek z 20 klubov Premier League v sezóne 2016/2017, za ktorý budete hrať.
    • Interakcia s postavami: Odpovede na otázky novinárov a ďalších postáv budú formovať vašu povahu a smer, akým sa vaša cesta bude uberať.
    • Ciele od trénera: Pred každým zápasom vám trénera stanovuje ciele a vy ich buď splníte, alebo zlyháte. Cestu kariérou ovplyvní aj vaše výkony na ihrisku.
    • Vlastnosti a atribúty: Za získané body môžete zvyšovať atribúty Alexa Huntera, a tým ovplyvniť jeho futbalové schopnosti.

    Autentické príbehy: V rámci Cesty nakuknete do zákulisia reálneho života futbalistov v Premier League. Zavítate do sveta spolu otváraného skutočnými hráčmi, osobnosťami, miestami a udalosťami a pozriete sa tam, kde ste ešte nikdy neboli.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky