INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    XBOX ONE 1TB

    XBOX ONE 1TB

    Vypredané

    základné prevedenie Xbox One s 1TB diskom včítane bezdrôtového ovládača
    herná konzola Xbox, 8-jadrový procesor AMD, 8GB RAM, 1TB HDD, Blu-Ray, bezdrôtový gamepad, HDMI, 3x USB 3.0, WiFi, LANZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    234079

    PN kód

    5C6-00060

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    XBOX ONE 1TB

    Viac zábavy s konzolou Xbox One
    Víta vás nová generácia hier a multimediálnej zábavy. Svet, kde hry posúvajú hranice realizmu. A kde televízor poslúcha každý váš príkaz. Kde môžete jednoducho počúvať hudbu počas hrania hry. A kde môžete v jedinom okamžiku prechádzať z televízneho programu na film, hudbu a hru. Kde je váš zážitok prispôsobený priamo vám. A kde multimediálna zábava, ktorú milujete, je všetka na jednom mieste. Víta vás Xbox One, systém typu „všetko v jednom“.

    Tie najlepšie hry.
    Konzolu Xbox One vytvorili hráči pre hráčov. Vďaka tým najlepším exkluzívnym titulom a najväčším kasovým trhákom, ktoré chcú všetci hrať, posúva Xbox One hranie hier na úplne novú úroveň. Ohromujúco realistické. Pokročilá umelá inteligencia, ktorá sa prispôsobuje štýlu vášho hrania. Navyše aj nová generácia inteligentnejších a dynamickejších hier pre viacerých hráčov. Xbox One je jednoducho najlepšia herná konzola, akú sme kedy vyrobili.

    Najpokročilejšie hry pre viacerých hráčov.
    Vďaka viac než 300 000 serverom, miliónom hráčov po celom svete a viac než desaťročiu skúseností s hrami pre viacerých hráčov je Xbox Live overeným miestom na hranie tých najlepších exkluzívnych titulov a najväčších kasových trhákov. Teraz majú všetci k dispozícii inteligentnejšie hľadanie protihráčov, kratšie doby čakania a lepšiu výkonnosť so službou Xbox Live pre konzolu Xbox One. Pomocou aplikácie Twitch môžete dokonca nahrávať a zdieľať svoje chvíle najväčšej slávy alebo vysielať svoje hranie v priamom prenose.

    Hry a multimediálna zábava
    Na jednom mieste máte k dispozícii najlepšie hry, televíziu, filmy, hudbu a šport, takže už nemusíte robiť žiadne kompromisy. Môžete si vedľa seba prichytiť rôzne hry, živé televízne prenosy alebo aplikácie ako Skype a YouTube a rýchlo medzi nimi prepínať. Pomocou vyhľadávača Bing môžete vyhľadávať zábavu priamo na konzole, v nejakej aplikácii alebo na webe.
    Stránky o produkte XBOX ONE 1TB:

    http://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-one-s?xr=shellnav

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

    ponúka cez 30 nových spôsobov hrania na profesionálnej úrovni

     

    Doprava zdarma

    Vystavené v KE

     

    -14%

    zľava
     
    Microsoft Xbox Wireless Controller, Elite Series 2, čierny

    herný ovládač - gamepad, kompatibilné s PC, kompatibilné s Xbox, bezdrôtové pripojenie, rozhranie bluetooth, farba čierna

    144,90 € 

    s DPH

    120,75 € 

    bez DPH

    Kód: 343038

    ihneď k odberu 

    Notebooky