INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Assetto Corsa (Xbox One)

    Assetto Corsa (Xbox One)

    Vypredané

    žáner závodná , pre Xbox OneZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    282580

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Assetto Corsa (Xbox One)

    Popis produktu

    Assetto Corsa (Xbox One)

    To nie je hra, toto je skutočný závodný simulátor
    Jadrom čistokrvného simulátora od štúdia Kunos Simulazioni je presnosť a dokonalosť, najmä pri vytváraní softvérových modelov početných motošportových značiek a teraz aj pri prevode dych berúcej závodnej simulácie Assetto Corsa na domácej konzole.

    Hra Assetto Corsa si oprávnene zaslúžila prezývku "Váš závodný simulátor", pretože zvyšuje latku na poli simulácií vďaka senzačnému dôrazu na detailný realizmus a presnosť vo všetkých ohľadoch hry od starostlivo stvárneného ovládania auta po laserom meranej trate. V hre Assetto Corsa nájdete viac ako deväťdesiat vysoko výkonných áut, ktoré sú všetky vytvorená s úzkostlivou starostlivosťou. Ovládanie a výkon každého modelu boli založené na skutočných údajoch a telemetriu priamo od výrobcov.

    Hra Assetto Corsa obsahuje 24 traťových konfigurácií naprieč 16 legendárnym okruhom stvárnený vďaka laserovej technológii, ktorá sa stará o tú najvyššiu možnú presnosť. V hre ďalej nájdete nevídaný pokročilý fyzikálny engine vybudovaný vďaka praktickým znalostiam motošportové elity vrátane rysov a aspektov reálnych vozidiel, ktorý obsahuje aj také detaily ako opotrebovanie behúňa, tepelné cykly, odlupovanie aj tvorba pľuzgierov.

    K dispozícii je široká škála pretekových režimov pre jedného i viacerých hráčov a vďaka dôkladnému nastaveniu si hráči môžu upraviť zážitok podľa svojho - môžu si prispôsobiť ovládanie aj pretekársku súpravu každého autá v hre tak, aby zodpovedali ich vlastnému štýlu pretekania.

    Hru Assetto Corsa vyvinulo štúdio Kunos Simulazioni R & D, ktoré sa nachádza pri medzinárodnom pretekárskom okruhu Vallelunga blízko Ríma. Vývojársky tím tak mohol pracovať v spojení s niektorými z tých najlepších vodičov a pretekárskych tímov sveta.

    Kľúčové vlastnosti
    Šité na mieru dokonalosti - Vyberať môžete z viac ako 90 áut pretvorených v spolupráci s tými najprestížnejšími automobilovými výrobcami. Ovládanie aj vlastnosti všetkých vozidiel sú jedinečné a autentické.

    Legendárne okruhy - Vrátane Silverstone Circuit, Monza a Nürburgring-Nordschleife pretveorných vďaka technológii laserového skenovania tak, aby každý hrboľ, obrubník aj svah dokonale zodpovedal skutočnej predlohe.
    Precízna fyzika - Prináša novú dimenziu ako autám, tak tratiam - od opotrebenia pneumatík a tepelných cyklov po dynamickú simuláciu pozície gumy na trati a svetelné podmienky pretvorené na základe geografických súradníc.

    Mnoho závodných režimov - Vrátane režimu kariéry, špeciálnych a jedinečných pretekov a výziev. Kompletne nastaviteľné režimy pre jedného i viacerých hráčov vrátane rýchlych závodov, závodných víkendov, nezáväzných cvičných jázd, kvalifikačných, závodov dragsterov driftových výziev a ďalších!

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky