INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    XBOX ONE S - 1TB + Assassin's Creed: Origins + Rainbows Six: Siege

    Vypredané

    herná konzola Xbox, 8-jadrový procesor AMD, 8GB RAM, 1000GB HDD, Blu-Ray, bezdrôtový gamepad, HDMI, 3x USB 3.0, WiFi, LANZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    307820

    PN kód

    234-00232

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    XBOX ONE S - 1TB + Assassin's Creed: Origins + Rainbows Six: Siege

    Súprava Xbox One S Assassins Creed Origins (500 GB)
    Zahrajte si najširšiu ponuku hier na konzolu, ktorá je o 40% menšia, a to vrátane klasických hier z Xboxu 360. Jej veľkosťou sa ale nenechajte oklamať: Xbox One S je doteraz najdokonalejší verziou našej konzoly. Xbox One S obsahuje integrovaný napájací zdroj a úložisko s kapacitou 500 GB.

    Vysoký dynamický rozsah
    V hrách, ako napríklad Gears of War 4 alebo Forza Horizon 3, zažijete jasnejšie a bohatšie farby. Vďaka väčšiemu kontrastnému pomeru medzi svetlými a tmavými plochami prináša technológie vysokého dynamického rozsahu (HDR) do hier skutočnú vizuálnej hĺbku.

    4K Ultra HD
    Štandard Ultra HD "(HD 4K) prináša vďaka štvornásobnému rozlíšenie video s vysokým jasom a realistickým podaním. Zo služieb Netflix a Amazon Instant Video môžete streamovať obsah vo 4K alebo sledovať filmy z diskov Blu-rayTM v rozlíšení Ultra HD - a to všetko vďaka technológii vysokého dynamického rozsahu s ohromujúcou vernosťou obrazu.2

    IR Blaster
    Nastavte konzolu Xbox One S tak, aby zapínala iné zariadenia - napríklad televíziu, audio / video prijímač alebo káblový či satelitný set-top box. Či chcete hrať hru alebo sa pozrieť na film, budete sa do toho vďaka integrovanej funkcii IR Blaster môcť pustiť rýchlejšie a zabudnúť na diaľkové ovládanie.

    Bezdrôtový ovládač pre Xbox
    Nový bezdrôtový ovládač pre Xbox ponúkne vyšší komfort podporený elegantnejším a ergonomickejším dizajnom a navyše má aj dvojnásobný dosah. Vďaka protišmykové povrchovej úprave budete vždy mieriť presne. A s technológiou Bluetooth® budete môcť
    hrať svoje obľúbené hry aj na počítačoch, tabletoch a telefónoch s Windows 10.1

    Súčasťou tejto špeciálnej edície je hra Assassin 's Creed® Origins a Tom Clancy' s Rainbow Six Siege

    Hra Assassins Creed Origins bude vizuálne ohromujúci a zábavná na všetkých platformách, ale vďaka výkonu enginu Scorpio umožní konzoly Xbox One X hráčom vyskúšať si najkrajšie verziu našej hry so všetkými ohromujúcimi podrobnosťami, krásnymi krajinkami a neuveriteľnými mestami Starovekého Egypta.

    • Hra Assassins Creed Origins využíva výkon enginu Scorpio k rendrovanie hry v rozlíšení 4K na obrazovkách s rozlíšením 4K. Rozlíšenie 4K nám umožňuje zmeniť prácu našich tímov na skutočne výnimočnú, pretože vďaka nemu môžeme zobraziť viac podrobností a textúr, ktoré vytvorili. Pre hráča bez obrazoviek s rozlíšením 4K povedie fakt, že hra sa rendruje v rozlíšení 4K, k převzorkovanému obrazu o vyššej kvalite na ich displejoch s rozlíšením 1080p.
    • Vďaka funkcii Dolby Atmos sa hráči budú cítiť priamo uprostred Starovekého Egypta a počuje viac podrobností vďaka kvalitnejšiemu zvuku, napríklad kŕdle vtákov prelietavajúcim nad hlavou.
    • Pomocou funkcie HDR bude obloha vyzerať realistickejšie ako kedykoľvek predtým s hromadou jemných odtieňov modrej farby. Západy slnka vyzerajú úžasne a efekty ohňa sa zobrazí živšie a lepšie. Tiene teraz využívajú väčšiu cache textúr, aby sa objavovali ostrejšie a podrobnejšie ako u inej verzie konzoly.
    • Vďaka väčšiemu množstvu pamäte a výkonnejšej procesora konzoly Xbox One X môže hra Assassins Creed Origins zachovať vyššiu kvalitu architektonických modelov, vegetácie, skál a zobraziť ich na väčšie vzdialenosti v hustých prostrediach ako sú veľké mestá Alexandrie a Memphis.

    Obsah balenia:

    • Konzola Xbox One S 1000GB
    • Bezdrôtový ovládač pre Xbox
    • Hra Assassins Creed Origins
    • Hra Tom Clancy 's Rainbow Six Siege
    • 14 dňový členstvo Xbox LIVE GOLD
    • 1 mesačný pernamentka Xbox Game Pass

    Stránky o produkte XBOX ONE S - 1TB + Assassin's Creed: Origins + Rainbows Six: Siege:

    www.xbox.com

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky