INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    XBOX ONE S 1TB + Gears of War 4

    XBOX ONE S 1TB + Gears of War 4

    Vypredané

    realistická hra v 4K rozlišení na hernej konzole v XBOX ONe S
    konzola s podporou 4K Blu-Ray, O 40 % menšia, 1 TB ukladacieho priestoru, zdarma Gears of WarZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    273269

    PN kód

    234-00040

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    XBOX ONE S 1TB + Gears of War 4

    Jediná konzola s podporou 4K Blu-Ray, streamovania videa v rozlíšení 4K a funkciou HDR Najlepšie hry a systém zábavy v rozlíšení 4K O 40 % menšia 1 TB ukladacieho priestoru. Integrovaný zdroj napájania. Hrajte tie najlepšie hry Vrátane klasických hier pre konzolu Xbox 360 na konzole, ktorá je menšia až o 40 %. Nenechajte sa oklamať jej veľkosťou: s interným zdrojom napájania a ukladacím priestorom s veľkosťou až 1 TB je konzola Xbox One S jednou z najpokrokovejších konzol Xbox doteraz. Veľký dynamický rozsah Zažite bohatšie a žiarivejšie farby v hrách, ako je Gears of War 4 a Forza Horizon 3. S vyšším kontrastným pomerom medzi svetlými a tmavými časťami vytvára technológia HDR skutočnú vizuálnu hĺbku vašich hier. 4K Ultra HD Blu-ray™ a streamovanie So štvornásobne vyšším rozlíšením ako štandardné rozlíšenie 4K Ultra HD prináša najjasnejšie a najrealistickejšie video, aké možno dosiahnuť. Streamujte obsah s rozlíšením 4K v aplikáciách Netflix a Amazon Instant Video a sledujte filmy Ultra HD Blu-ray s úžasnou vizuálnou úrovňou vernosti s technológiou HDR. Infračervený vysielač Nakonfigurujte konzolu Xbox One S tak, aby dokázala zapnúť ostatné zariadenia, napríklad televízor, zvukový alebo obrazový prijímač a káblový a satelitný prijímač. Či už hráte hru alebo sledujete film, integrovaný infračervený vysielač vás dostane do akcie rýchlejšie, pretože umožňuje ovládať zariadenia bez diaľkových ovládačov. Bezdrôtový ovládač pre Xbox Vyskúšajte zvýšené pohodlie nového bezdrôtového ovládača pre Xbox One s uhladenejším a zmodernizovaným dizajnom. Získajte až dvojnásobný bezdrôtový dosah. Majte vždy namierené na cieľ vďaka textúrovanému úchopu. A prostredníctvom technológie Bluetooth® hrajte obľúbené hry na počítačoch so systémom Windows 10, tabletoch a telefónoch. Parametre: Osemjadrový procesor AMD Jaguar 8 GB super-rýchlej DDR3 pamäte RAM 32 MB ESRAM ultra-rýchlej procesorovej pamäte HDD s kapacitou 1TB Hra: Gears of War Nikdy nebojujte osamote Užite si kooperatívny mód pre dvoch hráčov, lokálne za využitia rozdelenej obrazovky, na Xbox Live , alebo LAN. Druhý hráč má možnosť si zvoliť medzi postavami Kaith a Del. Vylepšené možnosti krytia v súbojoch Nové pohyby v súbojoch na blízko a popravy s nožom na blízko premenia každý kus krajiny, kde je možnosť sa ukryť na ofenzívne možnosti pre hráčov. Nové brutálne zbrane Úžasný arzenál nových zbraní zahŕňa Buzzkill a Dropshot, ktoré môžu strieľať okolo, alebo ponad úkryty a zasypať nepriateľov deštrukciou zo všetkých uhlov. Explozívny Versus Multiplayer mód Súperte online v nových, alebo obľúbených herných módoch, všetky na špecializovaných 60 fps serveroch. Nové vizuálne systém hodnotenia bude znamenať férové párovanie pre sociálnych, súťaživých a profesionálnych hráčov.

    Stránky o produkte XBOX ONE S 1TB + Gears of War 4:

    http://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/consoles/gears-of-war-4-1tb

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

    ponúka cez 30 nových spôsobov hrania na profesionálnej úrovni

     

    Doprava zdarma

    Vystavené v KE

     

    -14%

    zľava
     
    Microsoft Xbox Wireless Controller, Elite Series 2, čierny

    herný ovládač - gamepad, kompatibilné s PC, kompatibilné s Xbox, bezdrôtové pripojenie, rozhranie bluetooth, farba čierna

    144,90 € 

    s DPH

    120,75 € 

    bez DPH

    Kód: 343038

    ihneď k odberu 

    Notebooky