INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Aligator VS900 Senior, DualSim, čierny

    Vypredané

    tlačidlový telefón, pre seniorov, 2,8", micro SD, 2x SIMZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    315796

    PN kód

    AVS900BS

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Aligator VS900 Senior

    Prvý slide ALIGATOR telefón pre seniorov. Posuvná konštrukcia umožňuje použiť obrie 2,8" displej a pritom zachovať normálne rozmery telefónu. Jednoduché ovládanie, perfektne čitateľný veľký displej, bohatá výbava. SOS locator a ďalšie funkcie sú samozrejmosťou. Stojan v balení.

    Obrovský displej a ovládacie prvky
    Dominantou VS900 je veľký 2,8" displej. Vďaka nemu sú text a zobrazované informácie skvele čitateľné, a to aj osobám so slabším zrakom. Pod displejom sú umiestnené veľké tlačidlá základného ovládania telefónu. Pomocou týchto tlačidiel môžete aj pri zatvorenom telefóne veľmi jednoducho ovládať príjem a ukončovanie hovorov. Ďalší z tlačidiel pod displejom je kolískový ovládač umiestnený uprostred. Ten slúži na pohyb v menu. Dve veľké tlačidlá pri spodnom okraji displeja, slúži k ďalším voľbám. Tlačidlo pre ovládanie hlasitosti a tlačidlo vypnutia / zapnutia telefónu je umiestnené na boku.
    Veľká a prehľadná klávesnica pre pohodlné písanie správ a ovládanie všetkých funkcií telefónu je k dispozícii pri otvorení/ vysunutí telefónu.

    Prehľadné a jednoduché ovládanie
    VS900 pôsobí veľmi atraktívne a moderne, napriek tomu si jeho funkcie zachovávajú praktickú triezvosť a vychádza v ústrety všetkým užívateľom, ktorí od svojho telefónu očakávajú predovšetkým jednoduché ovládanie, spoľahlivosť a žiadne zbytočné funkcie, ktoré nikdy nevyužijú. Jeho systém je vyvinutý predovšetkým pre ľahké telefonovanie a posielanie SMS správ.

    Posuvný systém otvárania
    VS900 je vybavený zatiaľ neprekonateľným systémom otvárania, kedy v jednej ruke a jedným prstom odsuniete hornú časť prístroja s displejom a základnými tlačidlami a otvorí sa vám tak veľká a prehľadná klávesnica. Vďaka tomuto "slide" systému spĺňa tak hneď niekoľko požiadaviek na výraznú praktickosť telefónu. V zloženom stave vám telefón nikde neprekáža a zaberie vo vrecku, alebo kabelke veľmi málo miesta. Zároveň nehrozí, že by ste omylom stlačili tlačidlá na klávesnici. Po vysunutí klávesnice sa telefón takmer dvakrát zväčší a premení sa vo veľmi pohodlný prístroj s obrovským displejom.

    Výbava pre prácu i zábavu
    Súčasťou telefónu je VGA fotoaparát pre nadobudnutie fotografií a zaznamenanie dôležitých okamihov života. Pamäť telefónu nielen pre uloženie fotiek pohodlne rozšírite pomocou SD karty. Okrem foťáku môžete využívať aj ďalšie funkcie, ako je FM rádio, kalendár, budík alebo prehrávač hudby. Súčasťou výbavy je aj praktická LED svietidlo.
    S funkciou DualSIM je možné používať dve SIM karty naraz.

    SOS Locator
    Praktický pomocník predovšetkým. Po stlačení záchranného tlačidla odošle telefón automatickú SMS na vopred zvolenej kontakty, ktorá obsahuje zobrazenie polohy vášho telefónu na mape. Kedykoľvek tak zablúdite alebo stratíte orientáciu, funkcia SOS Locator dá vašim najbližším vedieť, kde sa nachádzate a že potrebujete ich pomoc. Telefón tiež umožňuje vašim blízkym vyžiadať si polohu telefónu aj vzdialene pomocou SMS.

    Nabíjací stojan a dlhá výdrž batérie
    Nabíjací stojan je súčasťou balenia, svoj telefón tak môžete mať vždy pripravený na použitie na rovnakom mieste. Výkonná batéria Li-Ion 1000 mAh zaručí dlhú výdrž telefónu na jedno nabitie, v pohotovostnom režime je to až 192 hodín (teda až 8 dní). Nemusíte tak mať strach telefón používať napríklad na výlete, kde nebude k dispozícii nabíjačka.

    Elegantný dizajn a farby
    Telefón má príjemný tvar, ktorý sa dobre drží v dlani. Dizajn je založený na praktické, funkčné eleganciu. K dispozícii sú dve farebné varianty - červená v kombinácii so striebornou a čierna, rovnako v kombinácii so striebornou.

    Technické parametre

    Displej
    Uhlopriečka: 2,8"
    Technológia: TFT (farebný)
    Rozlíšenie: 240 x 320 px, QVGA

    Pamäť
    Pamäť kontaktov v telefóne: 200
    Pamäť na SMS: 50
    Pamäť na odoslané SMS: Áno
    Podpora pamäťových kariet MicroSD

    Konektivita
    MicroUSB
    Jack 3,5 mm

    Núdzové volanie
    SOS tlačidlo
    Počet predvolieb SOS tlačidla: 5
    SOS SMS: Áno
    SOS Locator: Áno
    Vzdialené vyžiadanie polohy: Áno

    Funkcie
    Budík
    kalkulačka
    Svietidlo
    FM rádio

    podpora SIM toolkit
    Bluetooth
    Podpora 2 x SIM

    Ďalšie funkcie:
    VGA fotoaparát
    prehrávanie hudby
    videa
    podpora pamäťových kariet MicroSD

    Batéria
    Kapacita: 1000 mAh
    Výdrž v pohotovostnom režime max: 8 dní
    Výdrž pri hovore max: 4-5 hodín

    Rozmery a hmotnosť
    Rozmery (V x Š x H): 110 x 57,2 x 17,2 mm

    Hmotnosť: 126 g

    Farba: čierny

    Parametre

    Smartphony

    Podľa použitia

    pre seniorov

    Vodeodolnosť

    nie

    Dotykový displej

    nie

    Uhlopriečka rozsah

    do 5"

    Micro SD

    micro SD

    Počet SIM

    2x SIM

    Fotoaparát telefónu

    áno

    Farba

    čierna

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky