INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    AMD FX-4320 Black edition, 4,0 GHz

    AMD FX-4320 Black edition, 4,0 GHz

    Vypredané

    procesor, AMD FX, socket AMD AM3+, 4x jadro, VisheraZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    248447

    PN kód

    FD4320WMHKBOX

    Výrobca
    AMD
    Záruka

    36 mesiacov

    Popis produktu

    AMD FX-4320 Black edition

    Procesor AMD FX-4320 je výkonný zástupca generácie Piledriver. Štvorica jeho jadier je vyrobená moderným 32 nm výrobným postupom, vďaka ktorému sa podarilo zlepšiť efektivitu spracovania, zvýšenie výkonu a zníženie tepelného vyžarovania. Procesor je vybavený technológiou Turbo CORE druhej generácie, ktorá zaisťuje maximálny výkon pri širokom spektre využití. Ak totiž nevyužívate všetky procesorová jadra, aktívnym je automaticky navýšená pracovná frekvencia, a tak je dosiahnutý vynikajúci výkon aj pre aplikácie, ktoré nevyužívajú plný výpočtový potenciál. Procesor navyše obsahuje hneď dvojicu turbo frekvencií, medzi ktorými dokáže prepínať, tak aby sa vždy vošiel do stanovenej hornej hranice TDP. Ak radi ladíte svoj systém, určite oceníte odomknutý násobič základnej frekvencie. Pri použití kvalitného chladenia tak môžete zo svojho procesora vyžmýkať aj tú poslednú kvapku výkonu.


    CPU: AMD FX-4320
    Frekvencia: 4.00 GHz
    Počet jadier: 4
    Počet vláken: 4
    Architektúra: Vishera
    Socket: AM3+
    L2 Cache veľkosť: 4 MB
    L3 Cache veľkosť: 4 MB
    Výrobná technológia: 32 nm
    Inštrukčná sada: 64 bit
    TDP: 95 W
    Typy pamätí: DDR3
    Počet pamäťových kanálov: 2
    Grafický adaptér: žiadny
    Základná frekvencia grafiky: -
    Chladenie: ventilátor
    Spôsob balenia: box
    Funkcie: MMX Instructions Set, Extensions to MMX, Streaming SIMD Extensions, Streaming SIMD Extensions 2, Streaming SIMD Extensions 3, Supplemental SSE3, Streaming SIMD Extensions 4 ,Streaming SIMD Extensions 4.1, Streaming SIMD Extensions 4.2, Streaming SIMD Extensions 4A, AES instructions, Advanced Vector Extensions, Bit Manipulation instructions 1, 3-operand Fused Multiply-Add instructions, 4-operand Fused Multiply-Add instructions, 16-bit Floating-Point conversion instructions, Trailing Bit Manipulation instructions, eXtended Operations instructions, AMD64 Technology, AMD Virtualization Technology, Enhanced Virus Protection, Turbo Core Technology ,
    Stránky o produkte AMD FX-4320 Black edition:

    http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx

    AMD je americký výrobca polovodičov a mikroprocesorov, ktorý sa špecializuje na vývoj a výrobu vysoko výkonných procesorov pre počítače, herné konzoly a serverové systémy. AMD bola založená v roku 1969 a je jednou z najväčších spoločností v oblasti polovodičov na svete.

    Parametre

    Počet jadier a vlákien

    Počet jadier

    Či sa rozhodnete pre vyššiu rýchlosť CPU alebo viac jadier, môže závisieť od toho, čo presne od svojho zariadenia chcete. Vyššia rýchlosť procesora vám zvyčajne pomôže rýchlejšie načítať aplikácie, zatiaľ čo viac jadier vám umožní spustiť viac programov súčasne a prepínať z jedného programu na druhý ľahšie.
    4x

    Rada procesora

    Modelová rada

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    AMD FX

    Socket

    Konektor, ktorý slúži na pripojenie procesora k základnej doske a zaisťuje jeho komunikáciu s ostatnými komponentmi. Existuje mnoho druhov socketov, preto je potrebné si vybrať ten správny pre váš procesor.
    AMD AM3+

    Typ jadra

    Vishera

    Ostatné parametre

    Veľkosť medzipamäte (Cache)

    Cache je menšia, rýchlejšia pamäť, umiestnená bližšie k jadru procesora, ktorá ukladá kópie údajov z často používaných miest hlavnej pamäte.
    4 MB

    Balenie

    Tento parameter uvádza či procesor obsahuje chladič v balení.
    s chladičom

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky