INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ASUS PROMO - ESET Internet Security OEM pre 1PC / 1 rok, krabica

    eliminuje rôzne druhy hrozieb, vrátane vírusov, rootkitov, červov a spyware
    krabicová licencia pre 1 PC na 1 rokZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    373720

    PN kód

    I-SEC-1PC-1Y-OEM-PROMOASUS

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    ASUS PROMO - ESET Internet Security OEM pre 1PC / 1 rok

    Eset Internet Security je komplexný produkt, ktorý chráni váš počítač pred rôznymi druhmi hrozieb, ako sú vírusy, ransomvér, spyware, phishing, útoky na sieti alebo zneužívanie vašich osobných údajov.

    Dlhoročné skúsenosti

    Eset Internet Security využíva viacvrstvovú ochranu založenú na oceňovanej antivírusovej technológii spoločnosti ESET, ktorá má viac ako 30-ročnú históriu a dôveruje jej viac ako miliarda používateľov internetu na celom svete. Táto technológia dokáže blokovať a odstraňovať aj tie najpokročilejšie typy malvéru, ktoré sa snažia preniknúť do vášho zariadenia alebo šifrovať vaše súbory.

    Spoľahlivá a komplexná ochrana

    Okrem toho Eset Internet Security ponúka aj ďalšie funkcie, ktoré zvyšujú vašu bezpečnosť a súkromie pri online aktivitách. Medzi ne patrí:
    • Ochrana platieb a bankovníctva: Táto funkcia vytvára zabezpečené prostredie pre vaše online transakcie, ktoré chráni vaše platobné údaje pred zneužitím. Taktiež vás upozorní na potenciálne nebezpečné webové stránky, ktoré sa pokúšajú podvrhnúť legitímne banky alebo obchody.
    • Ochrana web kamery: Táto funkcia vám umožňuje kontrolovať, ktoré aplikácie môžu pristupovať k vašej web kamere a upozorní vás na neoprávnený prístup. Taktiež vám umožňuje zakázať používanie web kamery pre všetky aplikácie.
    • Ochrana domácej siete: Táto funkcia vám umožňuje monitorovať a spravovať vašu domácu sieť a pripojené zariadenia. Taktiež vás upozorní na slabé heslá, otvorené porty alebo zraniteľnosti v konfigurácii siete.
    • Anti-Theft: Táto funkcia vám pomôže nájsť a zabezpečiť vaše stratené alebo ukradnuté zariadenie. Môžete ho lokalizovať na mape, poslať mu správu, aktivovať sirénu, uzamknúť ho alebo zmazať jeho obsah na diaľku.
    • Rodičovská kontrola: Táto funkcia vám umožňuje nastaviť pravidlá pre používanie internetu pre vaše deti. Môžete im obmedziť prístup k nevhodnému obsahu, nastaviť časové limity alebo blokovať niektoré aplikácie.

    Minimálna záťaž na systém

    Eset Internet Security je navrhnutý tak, aby mal minimálny dopad na výkon vášho zariadenia a spotrebu batérie. Je jednoduchý na inštaláciu a používanie, má intuitívne používateľské rozhranie a ponúka podporu dostupnú v lokálnom jazyku. Okrem toho je aj cenovo dostupný a flexibilný. 

    Technické parametre

    Typ: krabicová licencia
    Trvanie licencie: 1 rok

    Pozn. Táto licencia pre v prípade MAC OS je ESET Cyber Security Pro
    Pre Windows ESET Internet Security.
    Stránky o produkte ASUS PROMO - ESET Internet Security OEM pre 1PC / 1 rok:

    http://static3.esetstatic.com/fileadmin/Images/SK/Docs/Datasheet/ESS-Product-Overview.pdf

    Eset je slovenská spoločnosť, ktorá sa zaoberá vývojom a distribúciou softvéru pre kybernetickú bezpečnosť. Medzi jej hlavné produkty patria antivírusové programy, firewally, šifrovanie a manažment hesiel. Eset bola založená v roku 1992 a má sídlo v Bratislave. Jej cieľom je chrániť používateľov pred kybernetickými hrozbami a poskytovať im riešenia na zlepšenie ich digitálnej bezpečnosti a súkromia.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Štefan, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky