INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Bábika G21 dvojčátka Ina a Dan, 25 cm

    Bábika G21 dvojčátka Ina a Dan, 25 cm

    Vypredané

    Predstavujeme vám roztomilá dvojčatá od značky G21! Ina a Dan sú krásna batoliatka, ktorým neodolá žiadna malá slečna. Bábiky majú krásne oči s reálnym pohľadom, ktoré vyzerajú ako pravé. Telíčka sú vyrobené z kvalitnej tvrdej gumy.Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    304640

    PN kód

    OTM0038304

    Výrobca
    G21
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Bábika G21 dvojčátka Ina a Dan

    Hľadáte krásnu bábiku pre svoju dievčatko a ešte ste nenašli tú pravú? Potom pre vás máme malý tip. Predstavujeme vám roztomilá dvojčatá od značky G21 ! Ina a Dan sú krásna batoliatka v ružovom a modrom oblečku, ktorým neodolá žiadna malá slečna.

    Bábiky majú krásne oči s reálnym pohľadom , ktoré vyzerajú ako pravé. Nikdy neuhnú pohľadom, nikdy nesklopí zrak. Ina aj Dan budú mať oči len pre svoju novú mamičku. Bábiky vyzerajú ako ozajstná bábätká, dokonca majú roztomilé bábätkovské faldíky a pupček.



    Vaša dievčatko môže mať dvojčatá neustále pri sebe. Vďaka pohyblivým nožičkám aj ručičkám ich môžete posadiť, oprieť, postaviť, alebo im dvíhať ručičky hore a dolu. Usaďte je k spoločnej večeri, alebo je vezmite so sebou do postieľky. Možnosti sú nekonečné.

    Celá telíčka sú vyrobené z kvalitnej tvrdej gumy , ktorá je odolná proti poškodeniu a 100%nezávadná . Pri znečistení bábiky jednoducho utrite vlhkou handrou a oblečky vyperte v práčke na 30 ° C.



    Parametre:

    Výška: 25 cm
    Materiál: guma, plast
    Vhodné od 3 rokov

    Spĺňa normy:


    STN EN 71-1-mechanické a fyzikálne vlastnosti
    STN EN 71-2-horľavosť
    STN EN 71-3-migrácia určitých prvkov

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky