INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Battlefield V (PC)

    Vypredané

    krabicová

    ponorte sa do najväčšieho konfliktu v dejinách ľudstva
    krabicová verzia, žáner akčná, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    328913

    PN kód

    5030943122281

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Battlefield V (PC)

    Battlefield V sa vracia na samotný začiatok svojej existencie a tie sa tak budeš môcť pozrieť do dosiaľ nevídaného spracovania druhej svetovej vojny - najväčšieho konfliktu ľudských dejín. Veď svoj tím k víťazstvu v epickom multiplayeri v niekoľkých rozličných módoch, alebo sa vydaj za nepriateľské línie so svojimi kamarátmi v kooperatívnom režime.

    Taktika v poli je dôležitá

    Nájdi si na každom bojisku spôsob, ako tebe a tvojmu tímu prostredia môže hrať do víťazných kariet. Stav opevnenia, Opravuj vojnou poničené stavby a pritiahni so sebou ťažké stacionárne zbrane, aby si navýšil ničivú palebnú silu.

    Vytvor si vojaka podľa predstáv

    Vytvor si vlastného vojaka, uprav si zbrane a vozidlá a Určuj všetko od vzhľadu až po spôsob, akým prispeješ k víťazstvu. V novom kooperatívnom režime je potom dôraz na vojaka kľúčovú, pretože preniknúť za nepriateľské línie bude tvrdý oriešok.

    Herný obsah:

    Hor sa na začiatok: Battlefield V sérii po rokoch znovu vracia do prostredia 2. svetovej vojny, pričom kladie dôraz na predstavenie dosiaľ nevidených operácií a udalostí.

    Nálož herných módov - Od klasických režimov typu Conquest cez režim Tides of War, v ktorom sa po vydaní bude predstavovať ďalší nový obsah, výbava a skiny. Pre teba to znamená jediné - veľa zábavy.

    Vytvor si vlastného vojaka - Od výzoru až po výbavu a jedinečné perky, ktoré ti pomôžu v boji. Battlefield V kladie veľký dôraz na nápaditosť každého hráča.
    Stránky o produkte Battlefield V (PC):

    www.ea.com/games/battlefield/battlefield-5

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky