INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    BCN3D Epsilon W50 gen 2

    vysokovýkonná priemyselná tlačiareň od španielskeho výrobcu BCN3D
    3D FFF/FDM tlačiareň profi, tlačový priestor 420 x 300 x 400 mm, tlačový materiál PLA, TPU, PET-G, PVA a iné bežné tlačové struny, rýchlosť tlače až 150mm/s, dotykový displej, WiFi, RJ45, SD karta, CloudZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    382087

    PN kód

    W50

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    BCN3D Epsilon W50 gen 2

    Epsilon W50 SC je výkonné profesionálne 3D tlačové riešenie navrhnuté na dodávanie veľkorozmerných dielov s materiálmi priemyselnej kvality vďaka funkciám, ako je pasívna vyhrievaná komora, úplný kryt a prostredie s riadenou vlhkosťou.

    Epsilon W50, poháňaný naším systémom nezávislého duálneho extrudéra (IDEX), poskytuje mimoriadne pevné funkčné diely s kvalitou a presnosťou, zatiaľ čo inteligentná skrinka (SC) zvyšuje výkon vašich tlačiarní, udržuje vaše materiály v optimálnom stave a výrazne zlepšuje kvalitu každej tlače.
     

    Vytvárajte veľké funkčné diely s mechanickými vlastnosťami

    Odomknite širokú škálu technických aplikácií s priemyselnými vláknami BCN3D, vyvinutými renomovanými chemickými spoločnosťami: BASF a Mitsubishi Chemical, alebo pracujte s istotou s akýmkoľvek materiálom tretích strán podľa vlastného výberu vďaka nášmu systému otvorených vlákien.
     

    Tlač so systémom dvoch nezávislých extrudérov IDEX

    Systém IDEX (Independent Dual Extrusion) obsahuje dve tlačové hlavy, ktoré sa pohybujú nezávisle na sebe a majú vlastné podávače materiálu. To umožňuje vytlačiť napríklad dva identické modely naraz alebo tlačiť zrkadlovo otočené modely. Taktiež je možné použiť pre každú tlačovú hlavu rozdielny materiál a tak tlačiť napríklad s vyplaviteľnými podporami, alebo dvojfarebne. A to všetko za čas tlače jedného modelu na konkurenčných 3D tlačiarňach.
     

    Superľahké ovládanie

    Epsilon W50 je vybavená kapacitným dotykovým farebným displejom s intuitívnym ovládaním, ktorý prevedie používateľa každou úlohou krok po kroku. Jednou z funkcií je automatická kalibrácia tlačovej podložky, alebo proces nastavenia polohy oboch trysiek. V priebehu tlače displej zobrazuje stav danej tlačovej úlohy a umožňuje ladenie parametrov.
     

    Režim rozpustných vlákien
    • Proces, ktorý tlačí rozpustné časti s cieľom vytvoriť zložité štruktúry a vyhnúť sa geometrickým obmedzeniam.
    Zrkadlový režim
    • Režim, ktorý umožňuje symetrickú tlač zrkadlových návrhov a urýchľuje iteráciu.
    Režim duplikácie
    • Nastavenie, ktoré tlačí identické modely súčasne, čím sa zdvojnásobí produkčná kapacita.
    Multimateriálový režim
    • Technika, ktorá umožňuje tlačiť dva rôzne materiály a kombinovať ich vlastnosti.

     

    Plne krytá a pasívne vyhrievaná tlačová komora

    Epsilon W50 a Epsilon W27 počítajú s plne uzavretou komorou udržiavajúcou riadenú vnútornú teplotu, kde môže dosiahnuť až 60 °C, a vyhrievaným lôžkom dosahujúcim až 120 °C.
     

    Integrovaný HEPA filter a uhlíkový filter

    Tlačiarne BCN3D Epsilon sú vybavené HEPA filtrom, ktorý chráni vaše pracovné prostredie pred potenciálne škodlivými časticami pri tlači s priemyselnými materiálmi. Uhlíkový filter na tlačiarňach BCN3D Epsilon chráni vaše prostredie pred akýmikoľvek potenciálne škodlivými výparmi produkovanými použitými materiálmi.
     

    Autokalibrácia

    Autokalibračný systém zabudovaný do BCN3D Epsilon kalibruje celú tlačiareň za menej ako 6 minút meraním viacerých bodov, aby sa automaticky nastavila výška tlačovej plochy a (XY) ofset medzi oboma dýzami. Vždy získajte perfektnú prvú vrstvu bez potreby akéhokoľvek zásahu používateľa.

    BCN3D cloud

    3D tlačiarne BCN3D Epsilon sú vybavené najnovšími funkciami pripojenia. Po pripojení k sieti môžete jednoducho odosielať svoje tlačové súbory pre bezproblémový pracovný tok s našou platformou BCN3D Cloud. A zabudnite na manuálne aktualizácie firmvéru vďaka aktualizáciám Over The Air (OTA), ktoré zaistia, že vaša tlačiareň bude vždy aktuálna (aktivovaná na požiadanie).

    Funkcia Safety Pause

    Funkcia Safety Pause zastaví proces tlače pri každom otvorení dvierok krytu, takže váš zážitok bude úplne bezpečný.

    Vylepšená elektronika vo verzii gen2:

    • Nový ventilačný systém: Predtým ventilačný systém privádzal studený vzduch do ventilátorov s odsávaním smerom k inej mriežke. Zistilo sa, že to môže spôsobiť turbulencie v interiéri, čo má za následok občasnú neefektívnosť. Aby sa to vyriešilo, prúd horúceho vzduchu sa teraz odvádza z interiéru a znižuje vnútorný tlak, aby interiér mohol absorbovať vzduch zvonku.
    • Nové ovládače motora: Motor Trinamic TMC2130 bol nahradený motorom TMC2226. Nielenže sú tieto nové ovládače veľmi tiché, ale majú aj vyššiu účinnosť a lepší krútiaci moment motora. Zatiaľ čo ich predchodcovia vyžadovali chladenie chladičov, tieto nové sa namiesto toho zahrievajú veľmi málo.
    • Nová základná doska: Vrátili sme sa od komerčných komponentov a rozhodli sme sa pre komponenty vyrobené na mieru špeciálne navrhnuté pre naše produkty. Tie boli sústredené do jednej jedinej dosky, na rozdiel od toho, aby boli vytvorené z niekoľkých komerčných kusov implementovaných v rôznych oblastiach tlačiarne. Toto výrazné zníženie ponúka jednoduchšiu a následne efektívnejšiu základnú dosku.
    • Multimaterial Mode: Technika, ktorá umožňuje tlačiť dva rôzne materiály a kombinovať ich vlastnosti.

    Rozšírenie o SMART CABINET*

    Smart Cabinet dopĺňa ekosystém Epsilon a ponúka bezproblémovú integráciu s vašimi tlačiarňami BCN3D Epsilon a zvyšuje ich výkon. Jeho regulácia vlhkosti vlákna udržuje vaše materiály v optimálnom stave a jeho neprerušiteľný zdroj napájania vždy chráni vašu prácu, čím sa vyhýba riziku straty tlačovej úlohy v dôsledku výpadku napájania.
     

    Technické parametre

    Displej zariadenia:
    5" plne farebný dotykový displej s prívetivým užívateľským rozhraním


    Technológia tlače:
    FFF (fused filament fabrication)

    Veľkosť tlače:
    420 x 300 x 400 mm
    (plne uzavretý pasívne vyhrievaný tlačový priestor)

    Priemer dýzy:
    (štandardný 0,4 mm)
    až 0,8 mm
    Presnosť tlače na osy Z/XY:
    • Z 0.00125 mm
    • X/Y 0.0125mm
    Rýchlosť tlače:
    30 do 150 mm/s (odporúčaná rýchlosť: 60mm/s)
    Priemer tlačovej struny:
    2,85 mm


    Počet dýz: 2 (nezávisle fungujúce) Hightech extruder BondTECH
    Teplota dýzy: <300 ° C
    Teplota pracovnej podložky: <120 ° C (silikónová termo podložka)


    Pracovný režim:
    • SD karta
    • WiFi
    • LAN
    • BCN3D Cloud
    Formát súboru pre tlač:
    • STL
    • OBJ
    • 3MF
    • AMF
    Tlačový softvér:
    • BCN3D stratos

    Tlačový materiál:
    • PLA
    • Tough PLA
    • PET-G
    • TPU 98
    • PVA
    • BV OH
    • kompozitné materiály PP GF30, PAHT, CF15, PET CF15* (kovové materiály iba s Hotend M: Ultrafuse 316L, Ultrafuse 17-4 PH
    • a bežné tlačové struny

    Stránky o produkte BCN3D Epsilon W50 gen 2:

    www.bcn3d.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky