INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Beko WRE6612CSBWW, práčka predom plnená SLIM

    Vypredané

    práčka spredu plnená - SLIM, energetická trieda A+++, farba biela, hlučnosť 62 dB, váha náplne 6 kg, otáčky odstreďovania 1200 ot/min, ročná spotreba vody 8800 lZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    322554

    PN kód

    WRE6612CSBWW

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Beko WRE6612CSBWW

    Popis produktu

    Beko WRE6612CSBWW

    Automatický reštart

    Aj keď dôjde k výpadku elektriny, tak sa o vaše práve prané bielizeň báť nemusíte. Práčka Beko si pamätá, kde pred výpadkom skončila a v programe bude automaticky pokračovať.

    Všetka bielizeň vypraná za 28 minút

    Keď potrebujete vyprať veľa bielizne za krátku dobu, môžete sa spoľahnúť na program Denný Express, ktorý vyperie plnú kapacitu práčky pri 30 ° C za 28 minút. Ideálne pre veľké rodiny, ktoré nerady trávia víkend praním.

    Hygienická čistota práčky

    Špeciálny program na čistenie práčky zaručuje lepšiu hygienu tým, že ohrieva vodu na 70 ° C. ProSmart ™ Invertorový motor otáča bubnom tak, aby bol v práčke vytvorený rýchly a prudký pohyb vody, ktorý vyčistí práčku od všetkých zvyškov textílií, práškov a aviváže.

    Zrýchlenie pracích programov bez kompromisov

    Život je moc krátky na to, aby ste čakali, než práčka doperie. Preto sme vymysleli funkciu Fast + ™, ktorá dokáže skrátiť dĺžku vami zvoleného programu až o 55%, stlačením jediného tlačidla. Takže môžete prať tak rýchlo, ako potrebujete.

    Kúrenie práčky bez vrstvy vodného kameňa

    Hi-Tech kúrenie v práčkach Beko je pokryté vrstvou niklu, ktorý dokonale chráni výhrevné teleso proti vodnému kameňu a korózii. Jeho životnosť je až 100x vyššia v porovnaní so štandardnými vykurovacími telesami.

    Program pre ľudí s citlivou pokožkou

    Máte citlivú pokožku, môže byti natoľko bežná vec, ako je nosenie a pranie oblečenia problémom. Takmer všade sa nachádzajú baktérie a mikroorganizmy, takže je nevyhnutné, aby bolo vaše oblečenie perfektne čisté a hygienické. Od toho je tu program Hygiene, ktorý bol navrhnutý pre ľudí s citlivou pokožkou. Vďaka špeciálnym pohybom bubna, sofistikovanému praciemu cyklu a vhodnej teplote bude vaša bielizeň perfektne a šetrne vyprané a maximálne čisté. Program je tiež vhodný pre oblečenie vašich ratolestí a detskú, často citlivú pokožku.

    Program na ručné pranie

    Prečo prať oblečenie v ruke, keď sa práčka Beko postará io jemnej tkaniny s maximálnou starostlivosťou? Prací cyklus je upravený tak, aby bolo možné vyprať aj tkaniny ako hodváb alebo kašmír - bez poškodenia as perfektným výsledkom.

    Programy pre každú situáciu

    S chytrými práčkami Beko sa už nemusíte báť o svoje obľúbené oblečenie. Či už chcete, aby vaše košele vydržali dlho bez poškodenia a boli menej pokrčené alebo aby vaše tmavé oblečenie nevybledla - práčka Beko si hravo poradí s obojím. So špeciálnymi programami na košele, tmavé prádlo a programom pre ručné pranie bude všetko oblečenie dokonale a šetrne vyprané.

    Program Sport

    Ak radi športujete, určite nechcete, aby o vaše obľúbené športové tričko bolo postarané inak ako s maximálnou starostlivosťou. Práčky Beko s programom Šport vyperú športové oblečenie šetrne a pritom odstráni všetky nečistoty, ktoré sa za váš tréning objavili.

    Extra šetrný program pre vaše vlnené oblečenie

    Aj keď váš obľúbený sveter je možná deravý, rovnako sa bojíte dať ho do práčky. Chcete, aby zostal rovnako príjemný na dotyk a v čo najlepšej kondícii. Našťastie majú práčky Beko certifikovaný program WoolMark®, ktorý sa o vaše drahocenné oblečenie postará s maximálnou starostlivosťou.

    Vyprané za 14 minút. Presne keď to potrebujete.

    Program Xpress Super Short je ako stvorený pre uponáhľaná rána. Keď zabudnete vyprať, využite tento program pre vypranie 2kg bielizne počas 14 minút. Nikdy sa vám tak už nestane, že nemáte čo na seba, keď to najviac potrebujete.

    Parametre produktu

    • Displej: biela
    • Energ. trieda: A +++
    • Hĺbka (cm): 41.5
    • Hlučnosť (dB): 62/77
    • Kapacita (kg): 6
    • Otáčky: 1200
    • Počet programov: 15
    • Použitie pary: nie
    • Spotreba energie (kWh / rok): 152
    • Spotreba vody (l / rok): 40

    Tento model má:

    • automatický reštart
    • denné Express
    • DrumClean
    • Fast + ™
    • Hi-tech kúrenie
    • Hygiene
    • Program na ručné pranie
    • Programy pre každú situáciu
    • Šport
    • WoolMark®
    • Xpress Super Short

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda

    A+++

    Farba

    biela

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    62 dB

    Váha náplne

    6 kg

    Maximálne otáčky

    1200 ot/min

    Spotreba vody

    Spotreba vody pri programe ECO na cyklus v litroch od 1.3.2021 Spotreba vody „X“ litrov za rok, vypočítaná na základe 280 štandardných umývacích cyklov. Skutočná spotreba energie bude závisieť od toho, ako sa bude spotrebič používať. - norma platna do 28.2.2021
    8800 l/rok

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky