INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Produkt je možné objednať iba ako súčasť konfigurácie

    Beko WTV 8644 CSXWADST, práčka spredu plnená

    automatická pračka PREMIUM plnená spredu so slovenským popisom programov
    práčka spredu plnená, energetická trieda A+++, farba biela, hlučnosť 54 dB, váha náplne 8 kg, otáčky odstreďovania 1200 ot/min, ročná spotreba vody 9020 lZobraziť viac
    Kód tovaru

    331795

    PN kód

    WTV 8644 CSXWADST

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Beko WTV 8644 CSXWADST

    Vezme si len toľko, koľko skutočne potrebuje
    Automatické dávkovanie pracieho prostriedku šetrí čas a peniaze. Zásobník pojme prací gél až na 23 pracích cyklov a pri každom praní ho nadávkuje presne tak akurát, aby nedochádzalo k jeho plytvaniu, a súčasne aby bol výsledok prania na jednotku.

    Čistá práčka stále ako nová
    Práčky Beko sa vedia postarať nielen o čistotu prádla, ale aj samy o seba. Program DrumClean je zostavený tak, aby rýchlymi a prudkými pohybmi vody odstránil všetky zvyšky prášku, textílií a aviváže a práčka tak bola stále čistá a verne slúžila roky.

    Chytré senzory, ktoré pri praní šetria
    Aby boli práčky Beko čo najviac úsporné, vybavili sme ich chytrými senzormi OptiSense®. Tie prispôsobia pri každom praní množstvo vody a spotrebu energie presne na mieru vášmu oblečeniu tak, aby bola zaručená kvalita prania, ale aj najnižšia možná spotreba.

    Aj do malej kúpeľne sa sušička zmestí
    Sušička šetrí čas aj prácu, o tom niet pochýb. Ale kam s ňou, keď bývate napríklad v garsónke? Jednoducho ju postavte na práčku a zafixujte pomocou medzikusu. Vďaka nemu môžete bez obáv posadiť sušičku s hĺbkou 54 cm aj na práčku s hĺbkou 45 cm a užívať si priestor, v ktorom neprekáža sušiak.

    Postará sa o každý šatník
    S chytrými práčkami Beko sa už nemusíte báť o svoje obľúbené oblečenie. Či už chcete, aby vaša obľúbená košeľa dlho vydržala alebo aby vaše tmavé oblečenie nevybledlo, práčka Beko si hravo poradí s oboma. So špeciálnymi programami na košele, tmavé prádlo a programom pre ručné pranie bude všetko oblečenie dokonale a šetrne vyprané.

    Ani vlnené oblečenie sa práčky báť nemusí
    To, že vlnené oblečenie do práčky nepatrí, je už dávno prekonané. Dôkazom toho je certifikovaný program WoolMark® pre pranie vlny. Pomalými a šetrnými pohybmi vyperie váš obľúbený sveter tak, aby si zachoval svoj tvar a zostal stále jemný na dotyk.

    Nadviaže tam, kde skončila
    Vypadla elektrina a vy ste práve uprostred prania. Čo teraz? Prať to celé odznova? V žiadnom prípade! Práčka Beko si pamätá, kde pred výpadkom skončila a v programe bude automaticky pokračovať. Bielizeň sa vyperie tak, ako keby žiadny výpadok neexistoval.

    100 % využitie pracieho prostriedku
    Vedeli ste, že z bežných práčiek uniká časť pracieho prostriedku do odpadu ešte pred začiatkom prania? Práčky Beko majú preto AquaFusion technológiu, vďaka ktorej je využitých 100 % nadávkovaného pracieho prostriedku. Tým ušetrí nielen vašu peňaženku a životné prostredie, ale taktiež dokonale vyperie vaše oblečenie.

    Dlhý život práčky bez vodného kameňa
    Hi-tech ohrevné teleso v práčkach Beko zaručuje dlhú funkčnosť. Proti korózii a vodnému kameňu ho chráni poniklovaná vrstva, vďaka ktorej má až 100-krát dlhšiu životnosť oproti štandardným ohrevným telesám, a vy menej starostí.

    Tichý spoločník pre čistú bielizeň
    Užívajte si kľud a pohodu po práci a nenechajte sa rušiť pustenou práčkou. Technológia SilentTech™ kombinuje výnimočné odhlučnenie, inovované pohyby bubna, a spolu s ProSmart™ invertorovým motorom sa postará o nehlučnú prevádzku práčky bez toho, aby to ovplyvnilo výsledok prania.

    Šetrné pranie každej textílie
    Bubon AquaWave® má špeciálne vzorkovanie, s ktorým sa nemusíte báť ani zatrhnutia siloniek. Postará sa o šetrné, ale dôkladné vypranie, aby boli vaše obľúbené kúsky čisté a stále ako nové.

    Vypraná bielizeň bez pokrčenia
    Nie vždy sa pošťastí vybrať bielizeň z práčky hneď po dopraní. S práčkami Beko to ale vôbec nevadí. Vďaka automatickej ochrane proti pokrčeniu sa bubon v pravidelných intervaloch otáča po dobu až 8 hodín po dopraní, aby prádlo neostalo ležať na jednom mieste, nebolo pokrčené a bolo jednoduchšie ho vyžehliť.

    Tiché, úsporné a spoľahlivé pranie
    Srdcom práčiek je motor, a aby také srdce dlho fungovalo, musí byť spoľahlivé. Preto majú práčky Beko ProSmart™ invertorový motor, ktorý svojim elektromagnetickým spôsobom fungovania zaručuje nehlučnú prevádzku, dlhú životnosť a nízku spotrebu. Je tak šetrný k vášmu oblečeniu, peňaženke a životnému prostrediu.

    Svieže oblečenie bez pokrčenia vďaka pare
    Sú vaše šaty čisté, ale je z nich cítiť večernú návštevu reštaurácie? Máte pokrčenú košeľu, ale na žehlenie nie je čas? Práve na to je program SteamTherapy®! Pomocou pary osvieži vaše oblečenie, zbaví ho pachov, zníži pokrčenie, a vy môžete byť pripravení na ďalší príjemný večer.

    Poradí si s každou škvrnou
    Futbal je skvelá hra, ale odstraňovanie škvŕn po tráve už tak zábavné nie je. Našťastie program StainExpert™ zvládne odstrániť až 24 druhov škvŕn vďaka kombinácii rôznych teplôt, špecifických pohybov bubna a doby prania a máčania. Výsledkom je čistý dres na jednotku pripravený na ďalšie futbalové vystrájanie.

    Myslíme na životné prostredie a vašu peňaženku
    Práčky Beko sú navrhnuté tak, aby spotrebovali čo najmenej energie. Veľká časť našich práčiek má preto energetickú triedu minimálne A+++, či dokonca lepšiu. Týmto spôsobom sa nám darí šetriť nielen vaše peniaze, ale aj životné prostredie.

    Vyperie plnú práčku šatstva už za 28 minút!
    Plný kôš oblečenia a málo času nemusí byť námet na horor. S programom Denný Express môžete vyprať plnú práčku šatstva pri 30 °C už za 28 minút, a strašiaka v podobe plného koša na bielizeň preperiete ľavou zadnou počas chvíľky.

    Vaše obľúbené tričko čisté už za 14 minút
    Narodeninová oslava je už dnes večer a vaše obľúbené šaty sú v koši na bielizeň. Nezúfajte, práčka Beko s programom Xpress Super Short dokáže vyprať až 2 kg šatstva za 14 minút, takže ešte kým doraňajkujete, šaty sú na vešiaku, a do večera pripravené na oblečenie.

    Hodváb do práčky? Bez obáv!
    Netrápte se praním v rukách, keď môžete v práčke Beko prať aj tkaniny ako je hodváb či kašmír. Program na ručné pranie je upravený tak, aby šetrne odstránil nečistoty z nejjemnejšieho oblečenia, bez poškodenia a s perfektným výsledkom.

    Zabodujte s čistým dresom
    Program Šport vyperie šetrne nielen športové, ale aj membránové oblečenie. Odstráni všetky nečistoty a pritom zachová funkčnosť materiálov. Môžete sa tak spoľahnúť, že vaše obľúbené tričko bude parťákom v hre aj naďalej.

    Pre kľud vás i susedov
    S nočným režimom práčiek Beko sa nemusíte noci báť. Zníženie hlučnosti na minimálnu úroveň je dosiahnuté šetrnými pohybmi bubna a vynechaním záverečného odstreďovania. Prádlo tak počká v čistej vode a ráno, keď sa vyspíte do ružova, ho môžete nechať odstrediť.

    Naplnenie bez boja
    S veľkými dvermi s priemerom 34 cm už nemusíte bojovať s oblečením, ktoré vkladáte do práčky. Dvierkami pohodlne prejde čokoľvek, či už je to huňatý sveter alebo objemné obliečky.

    Koniec osamelým ponožkám na dne koša
    Nečakajte so zabudnutou ponožkou do ďalšieho prania a pridajte ju k ostatným, aj keď už práve periete. S možnosťou pridania oblečenia AddXtra je možné u vybraných programov rýchlo a bez čakania pridať všetky zabudnuté kúsky, takže už žiadna ponožka nemusí čakať osamelá na dne koša.

    AutoDosing – až 23 praní na jedno naplnenie detergentom. Senzory vyhodnotia typ a množstvo bielizne a podľa úrovne znečistenia nastavia dávku pracieho prostriedku

    SteamCure - para na začiatku programu uvolní špinu a výrazne zníži množstvo alergénov. Po zvolení funkcie „Bez pokrčenia+” zníži parou úroveň pokrčenia.

    16 programov: Bavlna Eco, Bavlna, Syntetika, Mini14, Mix, Jemné, Plákanie, Odstreďovanie, Perové oblečenie & para, Košele & para, Hygiene+ & para, Tmavé/Jeans, Vlna - certifikovaný Silver Woolmark/Ručné pranie, Outdoor/ Šport, Spodná bielizeň, Odstraňovanie škvŕn Stain Removal + možnosť nastavenia úrovne znečistenia bielizne

    Funkcie: tíchý režim, extra plákanie, práškový prací prostriedok, ochrana proti pokrčeniu s parou, čistenie bubna s parou, detská poistka

    Odložený štart 0-24 hod
    ProSmart invertorový motor so zárukou 10 rokov
    AquaWave bubon
    S-shape bočné steny pre zvýšenie stability
    Hi tech ohrevné teleso
    Rozmery VxŠxH 84x60x59 cm

    Parametre produktu
    Displej: LCD
    Energ. trieda: A+++
    Hlučnosť (dB): 54/75
    Kapacita (kg): 8
    Otáčky: 1200
    Počet programov: 16
    Použitie pary: Áno
    Spotreba energie (kWh/rok): 137
    Spotreba vody (l/rok): 9019

    Rozmery
    Hĺbka (cm): 59
    Šírka (cm): 60
    Výška (cm): 84

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda

    A+++

    Farba

    biela

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    54 dB

    Váha náplne

    8 kg

    Maximálne otáčky

    1200 ot/min

    Spotreba vody

    Spotreba vody pri programe ECO na cyklus v litroch od 1.3.2021 Spotreba vody „X“ litrov za rok, vypočítaná na základe 280 štandardných umývacích cyklov. Skutočná spotreba energie bude závisieť od toho, ako sa bude spotrebič používať. - norma platna do 28.2.2021
    9020 l/rok

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky