INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Canon F-715SG kalkulačka vedecká, bielo-modrá

    Canon F-715SG kalkulačka vedecká, bielo-modrá

    Vypredané

    Pokročilá vedecká kalkulačka, 250 funkcií
    Pokročilá vedecká kalkulačkaZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    108681

    PN kód

    5730B006AA

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov (na IČO 12 mesiacov)

    Záručná doba v zmysle Obchodného zákonníka pri nákupe tovaru na IČO. Záruka pre koncového spotrebiteľa nie je obmedzená.

    Alternatívy pre Canon F-715SG kalkulačka vedecká

    Popis produktu

    Canon F-715SG kalkulačka vedecká

    Pokročilá vedecká kalkulačka F-715SG s veľkým 2-riadkovým displejom sa dodáva v troch farebných prevedeniach. Čiastočne sa vyrába z recyklovaných materiálov Canon, čím sa z nej stáva ekologicky orientované riešenie.


    Vlastnosti

    Veľký 2-riadkový LCD displej
    250 funkcií a nástrojov
    Presné interné výpočty s max. 16 číslicami
    Ekologická orientácia, s použitím recyklovaných plastových materiálov Canon na výrobu spodného a pevného puzdra
    Spoľahlivý dvojitý zdroj napájania: solárny a batéria
    Tri farebné prevedenia


    Spoľahlivá a ekologická vedecká kalkulačka, ktorá vás na akademickej pôde zaručene nesklame



    Zreteľnejšie odčítavanie hodnôt z veľkého 2-riadkového displeja
    Vedecká kalkulačka F-715SG je ideálna na štúdium, skúšky a riešenie domácich úloh, pričom je vybavená veľkým 2-riadkovým LCD displejom. Zadané hodnoty sa zobrazujú v hornom riadku, výsledky na spodnom – zobraziť dokáže až 10-ciferné výsledky a 2-ciferné exponenty. Veľkosť jej hlavných znakov na displeji je 9,6 x 3,96 mm, vďaka čomu dokážete výsledky poľahky odčítavať hneď na prvý pohľad.

    Bohatých 250 funkcií a nástrojov
    Táto všestranne inteligentná vedecká kalkulačka ponúka všetky nevyhnutné funkcie, ktoré študenti potrebujú na riešenie matematických a vedeckých problémov vrátane všeobecnej matematiky, trigonometrie, štatistiky, fyziky a technických predmetov. Na účely riešenia zložitejších problémov ponúka kalkulačka F-715SG celkovo až 250 funkcií a nástrojov. Umožňuje do pamäte uložiť a následne vyvolať až 17 výpočtov, čo používateľom dáva možnosť odhaľovať rozličné postupy a koncepty. Interné výpočty je okrem toho možné kalkulovať s použitím až 16 číslic, čo umožňuje dosahovať mimoriadne presné výsledky.

    Čiastočne vyrábaná z recyklovaných materiálov Canon
    Kalkulačka F-715SG je praktické a zároveň ekologicky orientované zariadenie. Je to tak preto, lebo spoločnosť Canon na výrobu spodnej časti tela a pevného puzdra využíva odpadové plastové materiály. Vdychujeme nový život odpadovým materiálom.

    Spoľahlivý duálny zdroj napájania
    Táto vedecká kalkulačka je napájaná solárnou energiou a súčasne energiou z vymeniteľnej batérie. Tým je zabezpečená nepretržitá spoľahlivosť, ktorá dáva študentom na skúškach pocit istoty. Ak sú svetelné podmienky priaznivé, bude sa používať napájanie zo solárneho článku. V opačnom prípade sa prejde na napájanie zo záložnej batérie. Kalkulačka F-715SG taktiež dostatočne vopred zreteľne signalizuje blížiace sa vybitie vloženej batérie. Keď sa 7 minút nepoužíva, funkcia automatického vypnutia sa postará o jej vypnutie, čím sa šetrí energia batérie.

    Tri zaujímavé farebné variácie
    Praktická a štýlová kalkulačka F-715SG je dostupná v čiernom a dvoch bielych prevedeniach, s možnosťou výberu medzi purpurovou a modrou na tlačidle šípky a pevnom puzdre. Vzhľadom na hmotnosť len 124 gramov si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek. Odolné nasúvacie puzdro zároveň chráni klávesnicu a zobrazovací panel pred každodennými pádmi a nárazmi.
    Stránky o produkte Canon F-715SG kalkulačka vedecká:

    http://www.canon.sk/products_solutions/index.aspx

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Michal, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky