INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Cisco AIR-PWRINJ3, PoE Injector

    Cisco AIR-PWRINJ3, PoE Injector

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    089978

    PN kód

    AIR-PWRINJ3=

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov (na IČO 12 mesiacov)

    Záručná doba v zmysle Obchodného zákonníka pri nákupe tovaru na IČO. Záruka pre koncového spotrebiteľa nie je obmedzená.

    Alternatívy pre Cisco AIR-PWRINJ3

    Popis produktu

    Cisco AIR-PWRINJ3

    Spoločnosť Cisco Systems je vedúca spoločnosť v oblasti prenosu dát, hlasu a obrazu v oblasti LAN a WAN sietí. Cez všetko prevádzku Internetu smeruje produkt Cisco Systems. Robiť portfólia VÝROBKOV Spoločnosti Cisco Patria smerovače, prepínače Siete LAN, chrbticové ATM prepínače, prístupové servery, softvér pre správu siete mnoho ďalších produktov nutných pre Prevádzkovanie lokálnej sieti WAN sieťových riešení. Všetky tieto riešenia využívajú jedinečné vlastnosti operačného systému IOS (Internetworking Operating System) firmy Cisco Systems, ktoré umožňujú vytvoriť jednotnú sieťovú infraštruktúru založenú na produktoch jedinej firmy.

    Power Injektor pre prístupový bod 1100 a 1200 - napájanie cez TP kábel. Združuje 10 / 100Base-TX na TP (dáta) a 48V (DC) do jedného TP kábla (dáta + 48V). Potrebný zdroj 48V (DC) z AP (väčšinou je súčasťou balenia AP) alebo potom možno využiť zdroj AIR-PWR-B (515551042).
    Stránky o produkte Cisco AIR-PWRINJ3:

    http://www.cisco.com/c/sk_sk/index.html

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky