INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Cygnett Smartphone VR HeadSet

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    274094

    PN kód

    CY2023VRHEA

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Cygnett Smartphone VR HeadSet

    Chystajú sa zmeny! Vaše dni klasického diváka sú zrátané! Od teraz sa môžete ponoriť do zábavy v inovatívnom svete virtuálnej reality jednoduchým vložením Vášho smartfónu do týchto okuliarov. Celý svet je plný očakávaní z nových možností zábavy vďaka využitu Virtuálnej reality v užívateľsky jednoduchej, ale efektívnej forme. Vstúpte do sveta najnovšej technológie VR jednoduchým pozorovaním všetkého, čo sa deje okolo Vás - za Vami, nad Vami, vedľa Vás a samozrejme priamo pred Vašimi očami v tej navyššej kvalite.

    Video v rozsahu 360 stupňov
    Sledujte videá z rôznych udalostí a častí sveta v pozorovacom uhle plných 360 stupňov. Či už je to adrenalín z pretekania, motokrosová jazda, alebo lyžovačka na najstrmších čiernych zjazdovkách. Budete sa cítiť, ako by ste boli skutočným účastníkom športového podujatia a všetko sa okolo Vás reálne odohrávalo, pri čom akciu pozorujete z ľubovoľného uhla. Sledujte 3D videá a filmy v dokonale čistom obraze s vysokým rozlíšením. Stante sa súčasťou videoklipu a vychutnajjte si pocit, akoby ste stáli priamo na javisku a mohli sa priamo dotknúť obecenstva. Zúčastnite sa osobne na dianí v televíznom štúdiu a pozrujte úplne všetko - od obecenstva, cez televízny štáb až po účinkujúcih.

    Fotografie v rozsahu 360 stupňov
    Prezrite si unikátne lokality z celého sveta, od  exkurzie do veľkolepého Grand Canyonu až po zastávku pod majestátnou Eiffelovkou. Môžete pozorovať úplne všetko - od dola až nahor, tak aj okolo seba. Navštívte miesta a stavby vo svete, kde ste doteraz nikdy neboli! Všetko si môžete detailne pozrieť vďaka VR headsetu v rozahu 360 stupňov.

    Hry
    Prostredníctvom VR headsetu tiež môžete prehliadať Vaše súbory v smartfóne, fotografie a videá prostredníctvom stiahnutej aplikácie spôsobom a v kvalite, ako nikdy pred tým. Práve túto aplikáciu čaká najväčšia expanzia a nárast. Použitie VR headsetu pri hraní interaktívnych hier Vám umožní zážitok ako by ste boli priamym účastníkom hry v plnom rozahu 360 stupňov. Zažite vzrušenie na úplne novej úrovni!

    Kompatibilita
    VR headset je vybavený systémom "Flip Down" s magnetickým uzatváraním, vďaka čomu váš smartfón bude jednoducho uchytený do headsetu. Tento systém tiež umožňuje jednoduchý prístup k nabíjaciemu konektoru z ktorejkoľvek strany zariadenia.
    Smartfón umiestnený vo VR headsete pohodlne spočíva na pogumovanej jemne lepiacej podložke, ktorá ho bezpečne zachytí. VR Headset je kompatibilný s väčšinou smarfónov s uhlopriečkou displeja od 4´´ (napr. iPhone 5) až po 5,5´´´(napr. Samsung Galaxy S9).

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky