INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Ďalekohľad Levenhuk Sherman PRO 10x50

    Ďalekohľad Levenhuk Sherman PRO 10x50

    Vypredané

    Binokulární dalekohled Levenhuk Sherman PRO 10 x 50 je určen pro zkušené lovce, nadšence do extrémní turistiky a osoby vyhledávající dobrodružství. Zvětšení 10x vám umožňuje detailně studovat objekty i ve velké vzdálenosti.Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    304551

    PN kód

    6900000677278

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Popis produktu

    Ďalekohľad Levenhuk Sherman PRO 10x50

    Binokulárne ďalekohľad Levenhuk Sherman PRE 10 x 50 je určený pre skúsených lovcov, nadšencov do extrémnej turistiky a osoby vyhľadávajúcich dobrodružstvo. Zväčšenie 10x vám umožňuje detailne študovať objekty aj vo veľkej vzdialenosti , široké zorné pole ponúka možnosť pozorovať naraz aj rozsiahle oblasti a jeho výkonné objektívy zaisťujú skvelú viditeľnosť aj za zlých svetelných podmienok. Kvalitu obrazu neovplyvní hmla, sneh ani dážď, lebo trieder produkuje čistý, svieži obraz za každého počasia.

    Tento trieder sú dokonale vodotesný a jeho ergonomické telo ponúka počas pozorovania maximálne pohodlie. Binokulárne ďalekohľad Levenhuk Sherman PRE 10 x 50 je dokonalý prístroj pre profesionálov!

    Levenhuk Sherman 10 x 50 je klasický poľná trieder s pokročilou optikou. Pri výrobe tohto binokulárneho ďalekohľadu boli použité Porro hranoly, takže jeho svetelné straty sú nulové. Objektívy sa skladajú z dvoch šošoviek, zatiaľ čo okuláre obsahujú päť optických prvkov. Táto konštrukcia zaisťuje plochý obraz bez skreslenia po celej šírke zorného poľa.

    Šošovky tohto modelu sú opatrené niekoľkonásobnou antireflexnou vrstvou na všetkých optických plochách, vďaka čomu vždy vytvárajú živý a neskreslený obraz so správnym vykreslením farieb. Plášť je naplnený dusíkom, preto sa optika nebude zahmlievať a môžete si za každého počasia užívať ostrý a svieži obraz.

    Profesionálni používatelia dobre vedia, ako je pri pozorovaní v extrémnych podmienkach dôležité pohodlie. Preto môžete trieder Levenhuk Sherman PRO 10 x 50 ľahko upraviť podľa stavu svojho zraku-môžete zmeniť vzdialenosť medzi tubusmi a v prípade potreby kompenzovať dioptrické rozdiely medzi ľavým a pravým okom. Binokulárne ďalekohľad má dlhý očný reliéf, čo je praktické najmä pre osoby s okuliarmi. Twist-up očnice vám umožňujú upraviť vzdialenosť očí od šošoviek okulárov a v nastavenej vzdialenosti je možno bezpečne zaistiť.

    Binokulárne ďalekohľad Levenhuk Sherman PRE 10 x 50 má vodotesné telo, takže do neho neprenikne žiadna nečistota ani prach. Reliéfne pogumovanie plášťa trieder má tmavo zelenú farbu, umožňuje pohodlný úchop a bráni jeho vykĺznutiu z rúk. Ak plánujete dlhé pozorovanie, možno trieder inštalovať na statív (nutné zakúpiť samostatne), pretože plášť je opatrený štandardné montážne objímkou.

    Obsah balenia:

    Binokulárne ďalekohľad Levenhuk Sherman PRE 10 x 50
    Krytky okuláru a objektívu
    Puzdro
    Závesný remeň
    Čistiaca utierka
    Návod na použitie a záručný list



    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky