INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Produkt je možné objednať iba ako súčasť konfigurácie

    Ďalekohľad Levenhuk Wise PLUS 10x42

    Ďalekohľad Levenhuk Wise PLUS 10x42
     
    Chcete vidět více? Pak si sebou vezměte monokulární dalekohled Levenhuk Wise PLUS 10 x 42! Má tak neuvěřitelně kompaktní rozměry, že se snadno se vejde do kapsy nebo kabelky. Zvětšení 10x je dostatečné ke sledování i výrazně vzdálených objektů.Zobraziť viac
    Kód tovaru

    304559

    PN kód

    6900000677407

    Výrobca
    Záruka
    36 mesiacov

    Popis produktu

    Ďalekohľad Levenhuk Wise PLUS 10x42

    Chcete vidieť viac? Potom si sebou vezmite monokulárny ďalekohľad Levenhuk Wise PLUS 10 x 42 ! Má tak neuveriteľne kompaktné rozmery, že sa ľahko sa vojde do vrecka alebo kabelky. Zväčšenie 10x je dostatočné na sledovanie aj výrazne vzdialených objektov a širokouhlé zorné pole sa ideálne hodí k panoramatickému pozorovanie v terénu. Objektív s veľkou apertúrou poskytuje jasný a živý obraz, a to aj za súmraku.

    Monokulárne ďalekohľad Levenhuk Wise PLUS 10 x 42 sa nemusíte báť vziať so sebou do zlého počasia - vaše pozorovania nepokazí dážď ani hmla. Či sa prechádzate po meste, podnikáte pešiu túru v prírode, idete na kajaku alebo pozorujete vtáky-čokoľvek robíte, monokulárne ďalekohľad Levenhuk Wise PLUS 10 x 42 vám zaistí viac radosti a vzrušenia!

    Optika modelu Levenhuk Wise PLUS 10 x 42 je lepšia ako u špičkových svetových značiek. Objektív s priemerom 42 mm zaisťuje jasný obraz aj za zhoršených svetelných podmienok. Optika tohto monokulárního ďalekohľadu je vyrobená z prvotriedneho skla BaK-4. Všetky optické prvky sú pokryté niekoľkonásobnou antireflexnou vrstvou, preto je výsledný obraz tak ostrý a jasný, s vynikajúcim vykreslením farieb. Telo je naplnené dusíkom, aby sa optické prvky nezamlžovaly ani pri náhlych zmenách teplôt. Levenhuk Wise PLUS 10 x 42 vytvára jasný obraz Za každých podmienok!

    Konštrukcia ďalekohľadu zaisťuje vysoké pohodlie počas pozorovania . Okulár je vybavený ergonomickou očnicou z mäkkej gumy, ktorá účinným spôsobom odtieňuje všetky odlesky z vonkajšieho prostredia (a možno ju ľahko sňať, pokiaľ ju nepotrebujete). Tento pozorovací ďalekohľad sa vám pohodlne vojde do ruky a navyše je veľmi príjemný na dotyk. Pohodlné snímateľné pútko možno ľahko upraviť na veľkosť vašej ruky. Ďalekohľad sa dodáva vo veľmi štýlové darčekovej krabici.

    Obsah balenia:

    Monokulárne ďalekohľad Levenhuk Wise PLUS 10 x 42
    Krytky okuláru a objektívu
    Čistiaca utierka
    Závesný remeň
    Puzdro
    Návod na použitie a záručný list

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky