INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    DE LONGHI ECAM 350.35 W, automatické espresso

    DE LONGHI ECAM 350.35 W, automatické espresso

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    318027

    PN kód

    8004399331150

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    DE LONGHI ECAM 350.35 W

    Intuitívny ovládací panel s grafickým displejom a podsvietenými dotykovými tlačidlami, nastaviteľná tryska na napenenie mlieka, nastaviteľná teplota kávy, vstavaný tichý mlynček s 13 možnosťami nastavenia, nádobka na vodu 1,8 l, tlak 15 bar, príkon 1450W, biela

    Plnoautomatický kávovar De´Longhi Dinamica ECAM 350.35 W
    Plnoautomatický kávovar talianskej značky De´Longhi z rady Dinamica, v exkluzívnom bielom prevedení, s dynamickým designom.
    A akú kávu máte radi Vy?
    Milujete pravé talianske espresso alebo lungo? Doprajte si dokonalý zážitok v pohodlí Vášho domova a predveďte svojim známym domácu kaviareň!
    S týmto kávovarom ľahko pripravíte svoju obľúbenú kávu jednoduchým stlačením tlačítka: espresso, espresso lungo, long (veľká káva pripravená v pulzoch dvoma sparovacími cyklami) a kávu (veľká káva bez funkcie predsparenia). Pre každú kávu si jednoducho zvolíte jej intenzitu a veľkosť.  Kto si rád občas pochutná aj na krémovom cappuccinu, využije trysku na paru  na napenenie nebo ohriatie mlieka pre svoj obľúbený nápoj, ako je cappuccino alebo latte macchiato. Pre úsporu Vášho času je možné pripraviť dve šálky espressa naraz. Funkcia horúca voda, Vám umožňuje uvariť čaj aj bez rychlovarnej kanvice.

    Tie najlepšie vlastnosti správneho kávovaru!
    Vzhľadu kávovaru vládne intuitívny ovládací panel s dotykovými tlačítkami.
    Kávovar má zabudovaný 13 stupňový, tichý, oceľový mlynček na mletie zrnkovej kávy, zásobník má kapacitu 300 gramov. Je možné použiť aj namletú kávu. Samozrejmosťou je odnímateľná sparovacia jednotka, ktorá zabezpečuje jednoduché čistenie. Nádržka na vodu má objem 1,8 litre. Tlak kávovaru je 15 barov.
    Kávovar má nastaviteľný adaptér na výdaj kávy až na 135 mm pohár. Elegantné biele prevedenie sa skvele hodí do väčšiny kuchýň.
    V pamäti kávovaru sa automaticky ukladá štatistika vydaných nápojov. Tiež si v menu môžete nastaviť tvrdosť vody a aj nastaviť úsporu energie. Pri zapnutí a vypnutí kávovaru sa kávovar sám automaticky prepláchne. Pri potrebe odvápnenia Vás kávovar sám upozorní.


    Možné dokoupiteľné príslušenstvo:
    Odvápňovač De´Longhi
    Nový ekologický odvápňovací prostriedok pre ešte účinnejšie odstraňovanie vodného kameňa vo vnútri kávovaru. Je vyrobený z prírodných a vysoko kvalitných surových materiálov, ktoré sú biologicky odbúrateľné a neznečisťujú životné prostredie.

    Objem: 500 ml - pre 5 cyklov odvápnenia.
    Vodný filter De´Longhi
    na zmäkčenie vody pre prístroje ECAM, ETAM.
    Milk Clean
    Milk Clean je špeciálny čistič zbytkov mlieka, vhodný pre automatické a manuálne čistenie peniacich trysiek a automatických systémov penenia. Milk Clean je dezinfekčný a antibakteriálny. Čistí bezpečne a dôkladne, ale je zároveň šetrný k problémovým povrchom. Dá sa tiež použiť na čistenie vonkajších častí prístroja a to na všetky nečistoty rastlinného či živočišneho pôvodu.

    Objem 250ml

    Technické špecifikácie:
    Displej: ano
    Tryska na paru/horúcu vodu: áno
    Vyberateľný zásobník vody: áno
    Nádobka na mlieko: nie
    Ukazovateľ množstva vody: áno
    Cappuccino jedným stlačením: nie
    Mlynček: oceľový
    Použitie mletej kávy: áno
    Nastaviteľná teplota kávy: áno
    Nastavenie sily kávy: áno
    Nahrievač šálok: áno
    Objem vody: 1, 8l
    Kapacita zásobníka na zrnkovú kávu: 300g
    Tlak: 15bar
    Automatické čistenie: áno
    Automatické odvápňovanie: áno
    Energetická trieda: lepšia ako A
    Príkon: 1450W
    Hmotnosť: 9,5kg
    Výška: 35 cm
    Hĺbka: 43 cm
    Šírka: 24 cm
    Stránky o produkte DE LONGHI ECAM 350.35 W:

    www.delonghi.com/sk-sk

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky