INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Dell aktívne dotykové pero

    Dell aktívne dotykové pero

    Vypredané

    dotykové pero, pre dell latitude, sivéZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    287604

    PN kód

    750-AAVP

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Dell aktívne dotykové pero

    Popis produktu

    Dell aktívne dotykové pero

    Píšte na obrazovke plynulo a presne pomocou aktívneho pera Dell - PN557W, ktoré je dodávané s integrovanou technológiou Wacom feel IT. Každý ťah budete vykonávať prirodzene vďaka 2 048 úrovniam tlaku pera. Technológia potlačenia snímania dlane vám umožní pohodlne oprieť si dlaň o obrazovku bez obáv z potenciálnych chýb. Používanie pera je intuitívne, vďaka jeho konštrukcii budete kresliť aj písať s nebývalou produktivitu. Kliknutím na Prispôsobiteľné tlačidla môžete pristupovať k často používaným funkciám. Až dopíšete, pripnite si pero k notebooku pomocou magnetu alebo upevňovacieho doplnku pera, aby ste mali istotu, že ho nestratíte. Dosiahnite maximálnu produktivitu a užite si väčší pokoj vďaka 12 mesačný výdrži batérie.

    Kreslite a píšte prirodzene a presne
    Vďaka aktívnemu peru Dell - PN557W svoj ďalší dokument napíšte alebo ďalšie autoportrét nakreslite na obrazovke s plynulou presnosťou. Pero vďaka až 2 048 úrovniam tlaku pôsobí ako prirodzená súčasť vašej ruky a zachytí aj tie najjemnejšie rozdiely v tlaku. Budete môcť vytvoriť ťahy s rôznymi svetlými alebo tmavými odtieňmi s takou jemnosťou ovládanie, ktorú s myšou nemôžete nikdy ani zďaleka dosiahnuť. Navyše si môžete pohodlne oprieť dlaň o obrazovku bez obáv z potenciálnych chýb vďaka technológii potlačeniu snímania dlane.

    Zvýšte produktivitu
    Používanie pera je intuitívne, vďaka jeho konštrukcii budete kresliť aj písať s nebývalou produktivitu. Kliknutím na Prispôsobiteľné horné tlačidlo okamžite spustite aplikáciu OneNote, zaobstaráte snímku obrazovky alebo aktivujete Cortana. Pomocou prispôsobiteľného tlačidla 2 valčeky efektívne vymažte alebo spustite vybranú šípku / miestnu ponuku. Budete tiež môcť pohodlne zhotovovať poznámky na uzamknutú obrazovku.

    Užite si väčší pokoj
    Po dokončení písania a kreslenia stačí magnetické pero pripnúť k notebooku alebo ho bezpečne pripojiť na notebooku pomocou upevňovacieho doplnku pera, aby ste pero nestratili, keď ho nepoužívate. Dosiahnite maximálnu produktivitu a užite si väčší pokoj vďaka 12 mesačnej výdrži batérie

    Technické parametre

    Prevedenie: dotykové pero

    Kompatibilita:
    Latitude 5285
    Latitude 5289 (upevňovacie doplnok nie je k dispozícii)
    Latitude 7285 (upevňovacie doplnok nie je k dispozícii)

    Farba: sivé

    Stránky o produkte Dell aktívne dotykové pero:

    http://www.dell.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky