INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    DENON DHT-S316 Black - Soundbar

    Vypredané

    Soundbar Denon DHT-S316 pre domáce kino s bezdrôtovým subwooferom, HDMI / ARC, Bluetooth, Dolby Digital a DTS dekódovaním.
    Transformujte ľubovoľný televízor na centrum domácej zábavy s Denon DHT-S316. Nenápadná zvuková lišta s možnosťou zavesenia na stenu ponúka zvuk s vysokou vernosťou s dvojpásmovými reproduktormi a bezdrôtovým subwooferom. Technológia Denon Virtual SurrounZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    390183

    PN kód

    DHT-S316

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre DENON DHT-S316 Black - Soundbar

    Popis produktu

    DENON DHT-S316 Black - Soundbar

    KVALITA ZVUKU NA ÚROVNI KINA
    Ponorte sa do zvuku s kino - kvalitou pomocou zvukovej lišty Denon DHT-S316 a bezdrôtového subwoofera. Dvojica stredopásmových meničov, detailné krehké výškové reproduktory a Dolby DTS pozdvihnú váš zvuk z nízkoprofilového dizajnu.

    HDMI s ARC (Audio Return Channel)
    Odošlite zvuk z aplikácií zabudovaných do vašej Smart TV a iných zdrojov pomocou kanálu Audio Return Channel (ARC) na zariadení DHT-S316 a jediného kábla HDMI (je súčasťou dodávky). Tiež umožňuje ovládanie Denon DHT-S316 cez diaľkové ovládanie televízora.

    Kompatibilita Bluetooth
    Vaše obľúbené skladby na dosah ruky. Spárujte svoj smartfón alebo tablet so zariadením DHT-S316, aby ste mohli streamovať hudbu cez Bluetooth

    Denon Dialogue Enhancer
    Nikdy nezmeškáte ani slovo z vašej obľúbenej televíznej show alebo filmu. Denon Dialogue Enhancer zlepšuje zrozumiteľnosť dialógu, čo je ideálne pre filmy a televízne relácie. Zvýraznite dialóg bez toho, aby ste museli upravovať celkovú hlasitosť.

    Dekódovanie Dolby Digital a DTS
    Režim Denon Virtual Surround poskytuje simuláciu priestorového zvuku domáceho kina s dekódovaním Dolby Digital a DTS z diskov Blu-ray, DVD, DVB a iných priestorovo kódovaných médií. Pokročilé psychoakustické algoritmy realisticky simulujú multikanálový systém reproduktorov priestorového zvuku domáceho kina. Vychutnajte si dokonalý priestorový zvuk z elegantného, kompaktného panela.

    Jednoduché nastavenie
    Zvukovú lištu DHT-S316 rýchlo pripojíte k televízoru pomocou dodaného kábla HDMI alebo cez optický vstup. Po pripojení cez HDMI / ARC ovládajte zvukový panel pomocou diaľkového ovládača televízora - je to úplne bezproblémové.
    Stránky o produkte DENON DHT-S316 Black - Soundbar:

    www.denon.com/sk-sk/shop/soundbar/dhts316

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky