INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    DENON DHT-S416 Black - Soundbar

    Vypredané

    Doprava zdarma

    Vysokokvalitný soundbar s bezdrôtovým subwooferom a streamingom hudby cez Google Chromecast
    Vylepšite si svoje zábavné centrum pomocou priestorového zvuku a hudby vyvinutej spoločnosťou Denon. Ako by ste čakali od lídra na trhu AV prijímačov, Denon transformuje akýkoľvek televízor na centrum domácej zábavy s DHT-S416. Nízkoprofilový zvukový paneZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    390189

    PN kód

    DHT-S416

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre DENON DHT-S416 Black - Soundbar

    Popis produktu

    DENON DHT-S416 Black - Soundbar

    Dekódovanie Dolby Digital
    Vďaka dekódovaniu Dolby Digital si môžete vychutnať simuláciu priestorového zvuku z diskov Blu-ray, herných konzol a streamovacích aplikácií televízora.

    Streaming Wi-Fi Google Chromecast
    Použite Google Chromecast pre audio na streamovanie hudby vo vysokom rozlíšení z vašich hudobných služieb cez Wi-Fi, vrátane služieb Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz a ďalších.

    HDMI s Audio Return Channel
    Pomocou dodávaného kábla HDMI pripojte televízor k DHT-S416 cez HDMI so spätným zvukovým kanálom (ARC). Používanie HDMI tiež umožňuje ovládanie Denon DHT-S416 pomocou diaľkového ovládača vášho televízora.

    Streamovanie hudby cez Bluetooth
    Jednoducho streamujte svoju obľúbenú hudbu priamo z inteligentného zariadenia do zvukového panela pomocou rozhrania Bluetooth.


    Denon Dialogue Enhancer
    Denon Dialogue Enhancer zlepšuje zrozumiteľnosť dialógov v 3 rôznych režimoch - ideálne pre filmy a televízne programy. Dialógové okno môžete dokonca zvýšiť, bez toho, aby ste museli upravovať celkovú hlasitosť.

    Režimy zvuku pre každú príležitosť
    Vďaka trom rôznym zvukovým režimom - film, noc a hudba si môžete zvoliť dokonalý režim pre každú príležitosť. Režim Denon Pure Audio eliminuje priestorové spracovanie odstránením akýchkoľvek upravených zvukových charakteristík zvuku v najčistejšom stave.

    Nízkoprofilový dizajn a možnosť montáže na stenu
    Denon DHT-S416 s výškou 56 mm sa hodí do väčšiny priestorov a dá sa umiestniť pred televízor bez toho, aby blokoval spodný okraj televízora. Je tiež ľahké ho pripevniť na stenu pomocou priloženej montážnej šablóny.

    Jednoduché nastavenie a užívateľská skúsenosť
    Zvukový panel DHT-S416 rýchlo pripojte k televízoru pomocou dodávaného kábla HDMI alebo cez optický vstup. Po pripojení cez HDMI ARC môžete plynulo ovládať hlasitosť zvukového panelu pomocou diaľkového ovládača k televízoru.


    Stránky o produkte DENON DHT-S416 Black - Soundbar:

    www.denon.com/sk-sk/shop/soundbar/dhts416

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky