INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Disneyland Adventures (Xbox One)

    Disneyland Adventures (Xbox One)

    Vypredané

    prežite jedinečnú návštevu Disneylandu
    pre Xbox OneZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    309768

    PN kód

    GXN-00020

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Disneyland Adventures (Xbox One)

    Prežite jedinečnú návštevu Disneylandu. Vydajte sa do miest, kde ožívajú rozprávkové bytosti a sny sa stávajú skutočnosťou, to všetko teraz z pohodlia domova. Preskúmajte celý Disneyland, od hlavnej ulice Main Street U.S.A. až po zvieracie Critter Country. Pomôžte Petrovi Panovi poraziť kapitána Hooka, dohodneme už si s Mickey Mousom a objímte Snehulienku.
    Deti, rodičia i všetci Disneyho fanúšikovia si v hre "Disneyland Adventures" užijú návštevu Disneylandu so všetkými jeho atrakciami, náročnými úlohami a milovanými hovoriacimi postavičkami zo známych rozprávok, teraz novo v rozlíšení 4K Ultra HD a s HDR.
     
    • Vytvárajte spomienky. Vydajte sa spoločne s kamarátom na návštevu rozprávkových svetov, oživte si dávne spomienky, alebo v Disneylande prežite niečo úplne nové.
    • Poznávajte Disneyland. Preskúmajte celý čarovný svet od hlavnej ulice Main Street U.S.A. až po zvieracie Critter Country; užívajte si atrakcií a zbierajte schované postavičky Mickeyho, odznaky a ďalšie suveníry. A nezabudnite sa tiež zastaviť v niektorom z miestnych obchodíkov a kúpiť si niečo špeciálne na pamiatku.
    • Bavte sa na 18 známych atrakciách . Postavte sa s Petrom Panom kapitánovi Hookovi, zíďte na lyžiach príkre svahy Matterhornu, v Alenčina ríši divov si zatancujte s klobučníka alebo odpáľte ohňostroj nad zámkom spiace krásky.
    • Odneste si pamiatku na stretnutie s Disneyho postavičkami. Zbierajte podpisy Disneyho postavičiek , pozdravte a objímte svoje obľúbenca, zatancujte si s Mickey Mousom a pustite sa do stovky rôznych súťaží, ktoré si pre vás rozprávkoví hrdinovia prichystali. S 35 Disneyho postavičkami sa nikdy nebudete nudiť.
    • Zbierajte a odomykajte. Zbierajte predmety, odmeny a ceny s motívom Disneyho rozprávok; objavujte nové a nepoznané, zúčastnite sa slávnostných sprievodov a vychutnajte si krásne
    • Určené pre konzoly Xbox One

    Stránky o produkte Disneyland Adventures (Xbox One):

    www.xbox.com/en-US/games/disneyland-adventures

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky