INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    DJI Smart Controller

    DJI Smart Controller

    Vypredané

    príslušenstvo ku DJI dronomZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    332618

    PN kód

    DJIM0258-03

    Výrobca
    DJI
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre DJI Smart Controller

    Popis produktu

    DJI Smart Controller

    Ovládač DJI Smart Controller je navrhnutý k maximálnemu využitiu vášho modelu Mavic 2 alebo modelov vybavených prenosovým systémom OcuSync 2.0.
     

    5,5 "displej umožňuje jasné zobrazenie aj v najnáročnejších podmienkach. Intuitívne ovládanie a nainštalované funkcie ako SkyTalk a DJI GO 4 vás dostanú do vzduchu rýchlejšie a ľahšie ako kedykoľvek pred tým.

    Vysoko jasný displej

    DJI Smart Controller má vstavanú 5,5 "obrazovku s rozlíšením 1080p, poskytujúcu mimoriadne jasný displej, ktorý vám umožní sledovať živé vysielanie, a to aj na priamom slnečnom svetle. Svietivosť 1000cd / m2 je približne dvakrát tak väčší ako bežné obrazovky inteligentných zariadení.

    OkuSync 2.0 Full-HD Video prenos

    Zariadenie DJI Smart Controller je vybavené technológiou prenosu videa OcuSync 2.0 Full-HD, ktoré podporuje automatické prepínanie medzi 2,4 GHz a 5,8 GHz, čo znižuje vplyv rušenia prostredia na prevádzku drona a kvalitu obrazu. To tiež zaisťuje spoľahlivý diaľkový prenos na vzdialenosti až 8 km (v norme FCC).

    Efektívny a prenosný

    Ovládač DJI Smart Controller sa automaticky pripája k vášmu dronu akonáhle je zapnutý, takže môžete vzlietnuť rýchlo a nikdy nezmeškáte ten správny moment. Vďaka integrovanému dizajnu s odnímateľnými ovládacími kniplami je DJI Smart Controller prenosný natoľko, aby ste ho mohli pohodlne prenášať kamkoľvek budete potrebovať.

    Spoľahlivý v rôznych prostrediach

    DJI Smart Controller je schopný stabilného prevádzky pri teplotách od -20 ° C do 40 ° C, čo vám poskytne spoľahlivé HD spojenie s vaším dronom na viacerých miestach.

    DJI Go Share

    Jednoducho prenášajte svoje letecké fotografie a videozáznamy z ovládača DJI Smart Controller do svojho mobilného zariadenia pomocou novej funkcie Go Share v aplikácii DJI GO 4.

    Prispôsobený systém

    DJI Smart Controller Vás vďaka prispôsobenému systému Android a optimalizované aplikácii DJI GO 4 uvoľní od obmedzení konvenčných mobilných zariadení, aby zabezpečil rýchlejší a cielenejšie vytváranie vzdušných operácií. DJI SC podporuje aj aplikácie tretích strán pre rôzne ďalšie možnosti zdieľania a úprav.
    (Spoločnosť DJI nenesie zodpovednosť za akékoľvek oprávnenie alebo bezpečnostné problémy vyplývajúce z použitia aplikácií tretích strán. Ak nainštalovaná aplikácia tretej strany bráni optimálnemu využitiu vášho ovládača, odporúčame aplikáciu odobrať alebo obnoviť pôvodné nastavenie výrobcu).

    Vynikajúci výkon audio a video

    DJI Smart Controller je dodávaný so vstavaným mikrofónom a reproduktorom pre rozširujúce možnosti, ako je živé vysielanie. Môže tiež prehrávať video prostredníctvom portu HDMI pri rýchlosti 4K 60fps s H.264 a H.265.

    Ďalšie funkcie


    SkyTalk
    Nová funkcia SkyTalk je úžasný spôsob, ako umožniť ostatným, aby sa na vašom leteckom zážitku podieľali s vami. Použite ju k tomu, aby ste zobrazili náhľad kamery svojho Drone priamo na platformách sociálnych médií, ako je Facebook a Instagram. Umožňuje tiež okamžite vytvárať a zdieľať krátke videá. Táto funkcia vyžaduje pripojenie WiFi.

    Dlhý čas prevádzky
    Akumulátor 5000 mAh podporuje rýchle nabíjanie a môže pracovať nepretržite po dobu až 2,5 hodiny.

    Obsah balenia:

    DJI Smart Controller
    24W USB nabíjač
    Kábel USB-C 3.0
    Náhradné kniple (1 pár)

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky