INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    EASYPRINT PLA PACK NEON- 1.75MM - 4X 500 G

    Vypredané

    výhodné balenie PLA filamentov 4x500G
    multipack, štandardná kapacita, farby: NEONOVÁ MODRÁ, NEONOVÁ ZELENÁ, NEONOVÁ ORANŽOVÁ, NEONOVÁ FIALOVÁZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    362368

    PN kód

    PC-EPLA-175-4x0500-NEON

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    EASYPRINT PLA PACK NEON- 1.75MM - 4X 500 G

    Balenie EasyPrint VALUE obsahuje 4 x 500 gramové cievky.

    Štyri pekné neónové farby - modrá, zelená, oranžová a fialová

    cievky, ktoré sú plne kompatibilné AJ so všetkými tlačiarňami Flashforge.

    EasyPrint PLA je náš najnovší PLA a je vyrobený zo 100% panenských PLA peliet. PLA je jedno z najuniverzálnejších a ľahko použiteľných vlákien na trhu. Pri správnom nastavení môžete tlačiť veľmi silné časti s pekným lesklým povrchom. PLA je ideálny pre podrobné výtlačky.

    Kyselina polymliečna (PLA) je biologicky odbúrateľný polymér, ktorý sa vyrába zo škrobu, ktorý je možné fermentovať z plodín, ako je kukurica.

    EasyPrint PLA  je na dotyk o niečo jemnejšia ako bežné PLA, je tiež poddajnejšia, vďaka čomu je ideálna pre všetky tlačiarne vrátane tlačiarní s prednastaveným Bowdenom.

    Vďaka veľmi nízkemu zmrašťovaniu sa EasyPrint PLA  veľmi ľahko používa vo všetkých tlačiarňach FDM / FFF. Šanca na pokrčenie je u filamentu EasyPrint PLA veľmi malá a funguje dobre aj bez vyhrievanej tlačovej dosky, ale pre väčšie výtlačky a absolútne najlepšie výsledky odporúčame vyhrievanú tlačovú dosku. Nastavením teploty na 40 - 60 ° C sa výtlačky ešte lepšie nalepia.

    EasyPrint PLA lepí na BuildTak, PEI alebo na sklenenej doske potiahnutej lepiacim sprejom alebo lepiacou tyčinkou.

    • Plná váha!
      Na každej cievke EasyPrint budete mať perfektné cievkové vlákno s hmotnosťou 500 g. Pri porovnaní ceny a výkonu nie je ľahké prekonať EasyPrint!
       
    • Široký rozsah teplôt
      Vďaka vysokej kvalite a malému množstvu prísad môžete tlačiť s týmto vláknom vo veľmi širokom rozmedzí teplôt. Odporúčaná teplota je 185 ° - 220 °
       
    • Dokonalá tolerancia priemeru
      EasyPrint  je vyrobený ako jeden z najlepších na trhu s vláknami. S toleranciou priemeru +/- 0,02 mm a súvislou guľatosťou. Vlákno je kontrolované počas celého výrobného procesu, aby sa zabezpečilo, že pri každej objednávke dostanete dokonalú cievku vlákna. To zlepší vaše výtlačky a tiež nespôsobí žiadne upchatie
       
    • Nepretržito monitorovaný výrobný proces
      Počas výrobného procesu sa na meranie vlákna používa laser, aby sa zaistilo, že splníme náš prísľub tolerancie +/- 0,02 mm
       
    • Perfektné zoradenie
      Keď prvýkrát položíte oči na cievku EasyPrint, všimnete si perfektné zoradenie. Každá vrstva je perfektne zoradená bez prekrývania alebo prekríženia predchádzajúcej vrstvy. To zaisťuje, že sa materiál nebude zamotávať a nebude vám robiť problémy ani v prípade, že máte naplánované veľmi dlhé výtlačky.
       
    • Netoxický a biologicky odbúrateľný produkt
      EasyPrint je vyrobený zo 100% čistých panenských peliet PLA. Vďaka čistému materiálu EasyPrint spĺňa požiadavky moderných environmentálne bezpečných PLA a je v súlade s REACH a RoHS. EasyPrint neobsahuje žiadne prísady, čo je jedným z dôvodov extrémnej ľahkosti použitia.
       
    • Indikátor dĺžky na cievke
      Každá cievka EasyPrint má na sebe veľmi inteligentný indikátor dĺžky. Takto je oveľa jednoduchšie sledovať, koľko vlákna zostane na cievke.
       
    • EasyPrint sa  lepí na BuildTak, PEI alebo sklenenú dosku potiahnutú lepiacim sprejom alebo lepiacou tyčinkou. Vyhrievaná podložka tak nie je potrebné, ale ak ju máte, odporúčame nastavenie 40 ° - 60 °
       
    • EasyPrint sa  dodáva na čírej cievke, ktorá je vákuovo utesnená vysušením, aby sa udržala nízka úroveň vlhkosti.
       
    • EasyPrint  je k dispozícii v rôznych priemeroch a hmotnostiach a dodáva sa v mnohých žiarivých, krásnych farbách, plných aj priehľadných.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miroslav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky