INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Electrolux E9KLSA01, rajnica s pokrievkou, 3 l, 22 cm

    Vypredané

    hrnce a panviceZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    331348

    PN kód

    E9KLSA01

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Electrolux E9KLSA01

    Panvica na opekanie z kolekcie Infinite Chef Collection pridáva vášmu vareniu vzrušenie a umožňuje vám zmiešať v jednej univerzálnej panvici veľké množstvo rôznorodého jedla, aby ste vytvorili najlepšie chutiace pokrmy. 3 l objem a krátke rovné boky umožňujú glazírovanie, miešanie, dusenie a karamelizovanie v veľkým sebavedomím. Ideálna na prípravu omáčok a vývarov, s označením objemu vnútri. Navrhnutá pre indukčné varné panely, ale vhodná pre všetky typy povrchov varných panelov. Vhodná do umývačky a rúry do 250 oC. Rozmery: 3 l, O 22

    Viacvrstvové materiály

    Oceľová magnetická časť zabezpečuje vynikajúcu indukciu a dá sa jednoducho čistiť. Jadro tvorí trojvrstvový hliník - vynikajúci vodič tepla. Zatiaľčo je vnútro vyrobené z hygienickej nerezovej ocele 18/10, odolnej voči korózii a ľahkej na čistenie.
    Spoľahlivá technológia

    Všetky materiály sú dokonale skombinované s cieľom zabezpečiť rovnomerné šírenie tepla po celom povrchu, vrátane strán, pre rovnomerné, kontrolované varenie. Aj keď sa rýchlo zahreje, nedôjde k žiadnemu prehnutiu ani deformácii (kvalita dlhej životnosti).

    Navrhnuté tak, aby sa dokonale hodili pre indukčné varné dosky Electrolux

    Viacvrstvový dizajn kolekcie Infinite Chef je optimalizovaný pre indukčné varné dosky Electrolux a hodí sa aj pre iné povrchy indukčných varných dosiek. Úplne plochá základňa optimalizuje priľňavosť k povrchu varnej dosky a maximalizuje účinnosť prenosu tepla.

    Vhodné do umývačky riadu a rúry

    Celá kolekcia Infinite Chef sa dá umývať v umývačke riadu a môže sa používať v rúre.

    PNC: 902 979 487

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky