INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Emos H1139, IP samostatná dverná kamerová jednotka WiFi

    Vypredané

    WiFi kameraZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    323739

    PN kód

    H1139

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Emos H1139

    Popis produktu

    Emos H1139

     

    Keď u vás nabudúce zazvoní návšteva, už na ňu nekričte z okna, nehádžte po nej kľúče a nenechávajte ju dlho čakať pred bránkou. Privítajte ju ako civilizovaný človek, nech sa s vami cíti dobre už od prvého okamihu.

    Spáruje sa s mobilným telefónom aj tabletom

    Videovrátnik novej generácie H1139 uľahčí život nielen všetkým príchodzím, ale hlavne vám samotným. Jeho vonkajšiu kamerovú jednotku spárujete jednoducho s akýmkoľvek smart telefónom (so systémom Android aj iOS), ktorý sa tak premení na prenosný videotelefón. Vďaka tomu svoju návštevu na diaľku oslovíte a vpustíte ju dnu z akejkoľvek časti domu.

    Ku kamerovej jednotke pripojíte až 5 mobilov alebo tabletov. Komunikovať s návštevou môže však vždy len jeden člen rodiny – ktorý prijme hovor ako prvý.

    Žiadne vŕtanie do steny ani kopanie do zeme

    Túto sadu tvorí teda len vonkajšia kamerová jednotka s nočným videním (s adaptérom) a domáci melodický zvonček (na 3 tužkové batérie), ktorý vás pre istotu upozorní na človeka pri bránke alebo vchodových dverách – pre prípad, že mobil nebudete mať zrovna po ruke.

    Kamerová jednotka komunikuje s mobilom aj zvončekom bezdrôtovo, na vlnách vašej domácej WiFi. Preto pri inštalácii, nemusíte kopať do zeme, ani vŕtať do steny. Nainštalujete ju za pár minút pomocou malého množstva silikónu a niekoľko malých skrutiek. Potom si už len zadarmo stiahnete do svojho mobilu alebo tabletu príslušnú aplikáciu (ako ju nainštalovať a následne používať vysvetľujeme krok po kroku v návode) a potom sa môžete tešiť na prvú návštevu.

    Možnosť odfotiť alebo si natočiť nezvaného hosťa

    Nech ku vám návšteva zavíta vo dne, či v noci, mobil vás na ňu upozorní volaním (veľmi podobným bežnému alebo Skype hovoru). Akonáhle ho prijmete, ihneď uvidíte na displeji svojho mobilu tvár prichádzajúceho. V prípade, že ide o vítaného človeka, stiskom jedného tlačidla mu na ďiaľku odomknete bránku alebo vchodové dvere. A ak nie?

    Tvár nevítaného hosťa si bleskovo odfotíte alebo natočíte na video, ktoré sa následne uloží do pamäti vášho telefónu. V tomto prípade je prepojenie s mobilným telefónom obzvlášť užitočné – aj keď budete ďaleko od domova, nikto to nespozná. Takto vás domáci videotelefón H1139 ochráni pred zlodejmi.

    Bezpečný domov 24 hodín denne

    Ak nebývate v zrovna kľudnej a bezpečnej lokalite, aktivujte si detekciu pohybu. Vďaka nej bude kamerová jednotka strážiť vytýčený priestor 24 hodín denne a akonáhle zaznamená podozrivo zvýšenú aktivitu v okolí vstupu do vášho domu, okamžite vás bude o tom informovať. Tak bude vaša rodina v pohodlí a bezpečí.

    Obsah balenia

    • dverná kamerová jednotka
    • montážna strieška (ku kamerovej jednotke)
    • napájací zdroj
    • melodický zvonček
    • upevňovacie skrutky


    Dverové stanica, komunikujúca s inteligentnými telefónmi a tabletmi. Pripojenie je pomocou LAN, či WiFI. Po zazvonení je obraz aj hlas prenášaný pomocou internetu do mobilného zariadenia.

     
    Parametre produktu
    produkt IP videovrátnik
    počet tlačidiel kamerovej jednotky 1
    antivandal prevedenie kamerovej jednotky nie
    farebné snímanie áno
    napájanie 12 V DC
    počet vodičov (monitor/zámok/napájenie) UTP
    požadovaná kabeláž UTP patch (RJ45)
    snímací prvok kamery 1/25 CMOS 720p
    prísvit kamery áno, do 150 cm
    aplikácia pre vzdialenú správu iOS, Android
    rozmer kamerovej jednotky 80 × 156 × 63 mm
    funkcia zabezpečenia detekcia pohybu s funkciou alarmu
    krytie IP44
    ovládanie smartphone/tablet
    uhol záberu kamery 70°
    pripojenie LAN/Wi-Fi
    ovládanie dverného zámku áno
    inštalácia povrchová
    predajný obal 1 ks, krabica
    zloženie sady neuvádza sa

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky