INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    30% zľava - ESET Security Premium - el. lic. 4 zariadenia, 2 roky

    30% zľava - ESET Security Premium - el. lic. 4 zariadenia, 2 roky
     
    Zľava len pre vybrané subjekty a jednotlivcov podľa podmienok v popise produktu.Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    331992

    Výrobca

    Popis produktu

    30% zľava - ESET Security Premium - el. lic. 4 zariadenia

    30% zľava je určená pre:
    1. držiteľa ISIC preukazu - potrebné dokladovať ISIC preukazom s platnou prologačnou známkou - je možné uplatniť len na súkromnú osobu (držiteľa preukazu)
    2. držiteľa ITIC preukazu - potrebné dokladovať ITIC preukazom s platnou prologačnou známko - je možné uplatniť len na súkromnú osobu (držiteľa preukazu)
    3. držiteľa preukazu EUTO26 - potrebné dokladovať platným preukazom EURO26 - je možné uplatniť len na súkromnú osobu (držiteľa preukazu)
    4. držiteľa ZŤP a ZŤP/S preukazu - potrebné dokladovať platným preukazom ZŤP a ZŤP/S - je možné uplatniť len na súkromnú osobu (držiteľa preukazu)
    5. neziskové organizácie - musia byť uvedené v Registri neziskových organizácií: http://ives.minv.sk/rez/registre/pages/start.aspx?type=rno

    6. školstvo - školské zariadenia, kde podmienkou je akreditácia Ministerstva školstva SR
    7. zdravotníctvo - subjekty zdravotníctva (nemocnice, polikliniky, lekári poskytujúci ambulantnú starostlivosť s vlastným IČO (nepostačuje členstvo v SLK), lekárne alebo výdajne zdravotníckych pomôcok)
    8. detské domovy, domovy dôchodcov a domovy sociálnych služieb
    9. orgány štátnej správy a územnej samosprávy Slovenskej republiky.



     

    Verzia Premium má oproti Internet Security navyše: Ochrana pred doposiaľ neznámymi hrozbami Správa hesiel Šifrovanie citlivých údajov Pre Windows, macOS, Android Bezpečnostné riešenie vytvorené tak, aby komplexne spĺňalo požiadavky náročných používateľov vrátane mimoriadneho zabezpečenia v prípade krádeže a jednoduchej správy hesiel. Zostaňte v bezpečí aj v prípade krádeže dát alebo notebooku a straty USB kľúča. Stačí si pamätať iba jedno heslo a všetky ostatné budete mať bezpečne pod kontrolou. Všetky potrebné funkcie Chráňte svoju digitálnu identitu a platby. Zabezpečte si svoj prenosný počítač pre prípad jeho straty či krádeže. Dohliadajte na bezpečnosť svojich detí v online svete. A množstvo ďalších funkcií a výhod. Bezpečnejšie heslá Ukladajte a spravujte heslá, zdieľajte ich medzi svojimi zariadeniami, automaticky vypĺňajte formuláre a polia a vytvárajte extra silné šifrované heslá pre zvýšenú bezpečnosť. Stačí vám pamätať si vaše hlavné heslo. Zabezpečenie cenných dát Zašifrujte svoje súbory a vymeniteľné médiá. Chráňte ich pred odcudzením alebo stratou. Zaistite si bezpečnú spoluprácu a zdieľanie dát.
    Stránky o produkte 30% zľava - ESET Security Premium - el. lic. 4 zariadenia:

    www.eset.com/sk/internetova-ochrana-domacnosti/urovne-ochrany/

    Eset je slovenská spoločnosť, ktorá sa zaoberá vývojom a distribúciou softvéru pre kybernetickú bezpečnosť. Medzi jej hlavné produkty patria antivírusové programy, firewally, šifrovanie a manažment hesiel. Eset bola založená v roku 1992 a má sídlo v Bratislave. Jej cieľom je chrániť používateľov pred kybernetickými hrozbami a poskytovať im riešenia na zlepšenie ich digitálnej bezpečnosti a súkromia.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Štefan, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky