INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Forza Horizon 2 (Xbox One)

    Forza Horizon 2 (Xbox One)

    Vypredané

    hra pre Xbox One, závodnáZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    212828

    PN kód

    6NU-00044

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Forza Horizon 2 (Xbox One)

    Popis produktu

    Forza Horizon 2 (Xbox One)

    Vyrazte pretekať do obrovského otvoreného sveta s dramaticky sa meniacim počasím a striedaním cyklu dňa a noci. Okamžite sa spojte so svojimi priateľmi a spoločne si užívajte sviatok rýchlosti, štýlu a akčné jazdy. Vydajte sa do nádherných a exotických lokalít za volantom viac ako 200 najlepších áut z celého sveta napodobňovaných do najmenšieho detailu v úchvatnom rozlíšení 1080p.

    Objavujte obrovský a živý otvorený svet
    Svet plný krásy a slobody, ktorý na vás čaká. Ďalšia generácia najlepšieho grafického enginu vo svojej triede, ktorý poháňa Forzu, prináša kompletné striedanie cyklu dňa a noci so všetkými svetelnými a vizuálnymi efektmi počasia. Veľkolepý režim cestovania sa prispôsobí podľa toho, aké auto si vyberiete. Ponúkne vám tiež stovky rôznych udalostí naprieč krásnou a rozmanitou krajinou Európy. Bez ohľadu na to, ako radi hráte, máte k dispozícii nekonečný výber voľné jazdy s veľkou porciou zábavy. Či už teda budete chcieť pretekať, hľadať ukryté poklady v podobe exotických vozov alebo predvádzať svoje upravená autá na zrazoch po celom svete, voľba bude len na vás.

    Akčné pretekanie
    Riskujte a získajte odmeny za predvedenie svojich šoférskych schopností a štýlu. Na svojich adrenalínových dobrodružstvách v obrovskej rýchlosti prerazte plot na poľnú cestu, prerazí si cestu urasteným obilím alebo hustým lesom a objavte nové skratky. Rozdávajte si to v pretekoch s lietadlami a vlakov v režime Showcase. Urobte si meno na festivale Horizon. Či už pretekáte v bežnej prevádzke, voľne sa preháňate krajinou alebo zbierate body za podarené kúsky a kombá, vaša kariéra začína práve tu.

    Okamžité spojenie s priateľmi na Xboxe One
    Bez problémov preskakujte medzi režimom pre jedného a viacerých hráčov. Žiadne lobby, žiadne čakanie. Spoločne s priateľmi môžete online slobodne brázdiť cesty, súťažiť v pretekoch a tímových režimoch alebo sa zúčastniť zábavných kooperatívnych výziev. Založte si vlastný klub s tisíckou členov, alebo do nejakého vstúpte. Zväčší sa tým sieť vašich priateľov a dostanete možnosť ovládnuť rôzne rebríčky. V režime jedného hráča zaplní technológie Drivatar ™ svet vašimi priateľmi, aj keď práve nie sú online.

    Váš automobilový sen
    Sadnite si za volant viac ako 200 najlepších svetových áut. Pestrá kolekcia úchvatných áut siaha od extrémnych, Clarke až po moderné super sporťáky alebo klasické americké búračky. Každé auto alebo dodávka je napodobenie do najmenšieho detailu a disponuje funkčnými stieračmi, svetlomety a autentickým interiérom. Festival Horizon vás pozve na oslavu áut, hudby, slobody a zábavy na najkrajších cestách sveta. Pripravte sa na najlepšiu jazdu svojho života!
    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky