INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Gigabyte GV-R523D3-1GL DDR3

    Gigabyte GV-R523D3-1GL DDR3

    Vypredané

    1 GB, GDDR3, 64 bit, PCI Express 2.1, VGA, DVI, HDMI, aktívne, 400 WZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    198148

    PN kód

    GV-R523D3-1GL

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Popis produktu

    Gigabyte GV-R523D3-1GL DDR3

    Společnost Gigabyte uvádí na trh novou grafickou kartu z řady R5, jde model 230. Grafický čip AMD Radeon R5 230 je vyráběn 40nm výrobním procesem. Jedná se o grafickou kartu low-endové výkonnostní třídy a své uplatnění najde v nejrůznějších kancelářských počítačích či multimediálních centrech, kde poskytne dostačující výkon pro zapracovávání kancelářských programů a také velmi nízkou spotřebu. Grafický čip: Radeon R5 230 Velikost grafiky: Low profile Paměť: 1 GB DDR3 Šířka paměťové sběrnice: 64 bit Rozhraní: PCI-E 2.1 Podpora rozhraní DirectX: 11 Open GL: 4.1 Frekvence jádra: 625 MHz Frekvence paměti: 1066 MHz Max. rozlišení: *Digital 2560x1600 *Analog 2048x1536 Počet stream procesorů: Výrobce neuvádí Chladič: Aktivní dSUB: Ano DVI:Ano HDMI: Ano Display Port: Ne Rozměry: 184x122x24mm Příslušenství: Výrobce neuvádí Spotřeba energie: 400W

    Stránky o produkte Gigabyte GV-R523D3-1GL DDR3:

    www.gigabite.com

    GIGABYTE je renomovaný výrobca počítačového hardvéru a serverových riešení, ktorý sa vyznačuje kvalitou a inováciou. Ponúka širokú škálu produktov pre spotrebiteľov aj podniky, vrátane základných dosiek, grafických kariet, notebookov, monitorov, herných počítačov, mini-PC barebone, periférií a ďalších. GIGABYTE sa tiež venuje vývoju pokročilých technológií v oblasti umelej inteligencie, ekologického manažmentu a 5G komunikácie. GIGABYTE sa zaviazal dodávať lepšiu budúcnosť a zlepšovať život svojich zákazníkov.

    Parametre

    Čip

    Výrobca VGA

    GIGABYTE

    Výrobca čipu

    Výrobca hlavného grafického čipu. Ako napríklad Nvidia alebo AMD
    AMD

    Grafický čip

    Bližšie označenie modelu grafickej karty
    Radeon R5 230

    Pamäť

    Veľkosť pamäte

    Slúži na ukladanie dát, pre následné spracovanie grafického čipu
    1 GB

    Typ pamäte

    Grafické karty používajú rôzne typy pamäte na ukladanie a spracovanie grafických dát. Najbežnejšie typy pamäte sú: - GDDR: Graphics Double Data Rate. Tento typ pamäte je špeciálne navrhnutý pre grafické karty a ponúka vysokú rýchlosť prenosu dát. GDDR pamäte sa označujú podľa generácie, napríklad GDDR5, GDDR6 alebo GDDR6X.
    GDDR3

    Zbernica

    Zbernica grafickej karty je súčasťou grafickej karty, ktorá slúži na prenos dát medzi grafickým procesorom a pamäťou.
    64 bit

    Rozhranie

    Štandard zbernice

    Štandard zbernice grafickej karty PCI Express je moderný a vysoko výkonný spôsob pripojenia grafickej karty k základnej doske počítača. PCI Express umožňuje grafickej karte komunikovať s procesorom a pamäťou počítača rýchlosťou až 16 GB/s. Táto rýchlosť je podstatne vyššia ako pri starších štandardoch, ako sú AGP alebo PCI. PCI Express tiež podporuje viacero grafických kariet v jednom systéme, čo umožňuje vytvárať výkonné herné alebo grafické stanice.
    PCI Express 2.1

    VGA (D-Sub)

    Áno

    DVI

    Áno

    HDMI

    Áno

    Chladenie

    Typ chladenia

    Typ chladenia grafickej karty je dôležitým faktorom, ktorý ovplyvňuje jej výkon, spotrebu a hlučnosť. Existujú dva základné typy chladenia: aktívne, pasívne a vodné chladenie.
    aktívne

    Napájanie

    Odporúčaný zdroj

    Napájanie grafickej karty je dôležitý aspekt pri zostavovaní počítača. Grafická karta je jednou z najviac energeticky náročných komponentov a vyžaduje si dostatočný a kvalitný zdroj elektrickej energie. Odporúčaný zdroj pre napájanie grafickej karty závisí od jej modelu, spotreby, konektorov a ďalších faktorov. Všeobecne platí, že zdroj by mal mať dostatok výkonu, účinnosti, ochrany a stability. Pre zistenie odporúčaného zdroja pre konkrétnu grafickú kartu sa odporúča použiť online kalkulačky alebo konzultovať s odborníkmi.
    400 W

    Rozmery

    Dĺžka grafickej karty

    do 160 mm

    Základne parametre

    Odporúčané využitie

    multimediálne

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky