INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    GoClever kamera do auta FASTGO PREMIUM REAR FULL HD

    Vypredané

    pre väčšie pohodlie vodiča obsahuje sada prídavnú kameru
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    339028

    PN kód

    GCDVRDFPFR

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre GoClever kamera do auta FASTGO PREMIUM REAR FULL HD

    Popis produktu

    GoClever kamera do auta FASTGO PREMIUM REAR FULL HD

    GOCLEVER kamera do auta FASTGO PREMIUM REAR FULL HD nie je len obyčajný rekordér. Je to revolučný nástroj v premýšľaní o bezpečnosti na cestách. Inštaláciou tohto malého zariadenia do auta si môžete byť istí, že ak ste spôsobiť dopravnú nehodu, bude právo vždy na vašej strane. Záznam z kamery môže byť plnohodnotným dôkazným materiálom v priebehu súdneho konania alebo nárokom na náhradu škody poisťovateľom.
    Naša kamera je ideálnym zariadením pre záznam udalostí na ceste. Malá veľkosť a hmotnosť vám umožní umiestniť kameru do akéhokoľvek vozidla, bez toho aby sa znížila viditeľnosť pri riadení. Vysoko kvalitný záznam vide a zvuku môže byť silným dôkazom pri nehode a pri určovaní zodpovednosti, napríklad pri rozbití okna.

    Jednoduchšie cúvaní
    Pre väčšie pohodlie vodiča obsahuje sada prídavnú kameru, ktorá funguje ako cúvacia kamera. Pri montáži na správne miesto sa zväčší zorné pole o vzdialenosť, ktoré inak z miesta vodiča nevidíte. To uľahčuje vyhýbanie sa nárazom do stĺpikov, veľkých kameňov alebo iných prekážok. Kamera by mala byť namontovaná vo vnútri vozidla.

    Zaznamenáva obraz vo všetkých podmienkach
    Naša kamera je ideálnym zariadením pre záznam udalostí na ceste. Vysoko kvalitný videozáznam (FULL HD) a zvuk môžu byť silným dôkazom u nehody a pri určovaní zodpovednosti v neprehľadných situáciách. Vďaka malej veľkosti kamery sa nemusíte obávať obmedzenia zorného poľa.
    Široký pozorovací uhol 170 stupňov a Full HD rozlíšenie zaisťujú, že vám neunikne žiadny detail vašej cesty. Inovatívnym riešením je tiež použitie druhej kamery, ktorá môže byť vďaka flexibilnému káblu namontovaná vnútri vozidla (na zadnom okne) alebo vonku (okolo registračnej značky). Zadná kamera je navyše vybavená diódami Night Vision, ktoré umožňujú dokonalý obraz po zotmení a dokonca aj v náročných vonkajších podmienkach, ako je dážď.

    Systém ADAS - bezpečnosť bez kompromisov
    Ide o inovatívny systém podpory vodičom, ktorý je k dispozícii vo vozoch triedy Premium. V systéme kameru do auta FASTGO PREMIUM sme už implementovali dve riešenia zo systému ADAS.
    • Prístroj informuje vodiča zvukovým signálom, ak je vozidlo príliš blízko predným idúcemu alebo stojacemu vozidlu
    • Kamera informuje pri zmene jazdného pruhu - čo môže tiež nastať, ak napríklad vodič za volantom zaspí.
    Pohodlie rovnako dôležité ako bezpečnosť
    Naša kamera je vybavená veľkou 3 "obrazovkou s rozlíšením Full HD, displej možno vypnúť tak, aby nerušil vodiča. Zariadenie je tiež vybavené veľmi funkčným systémom G-Sensor (senzor pohybu), ktorý kameru automaticky zapne pri detekcii pohybu. Taktiež je vybavený mikrofónom pre záznam zvuku vo formáte AAC. Obraz videa je zaznamenaný v slučke, takže na pamäťovej karte (SD karta s kapacitou až 32 GB) nikdy nebude nedostatok miesta.

    Pokročilé funkcie
    G-Sensor je systém, ktorý reaguje v prípade konfliktu a automaticky blokuje natočený záznam z danej udalosti. Ak je aktivovaný parkovací režim, počas toho čo je auto zaparkované, keď ste na nákupoch, je taktiež každá udalosť zaznamenaná.
    Snímač pohyby detekuje aktivitu, ktorá sa odohráva priamo pred prednou kamerou, vďaka tomu môžete zachytiť napríklad potenciálnych zlodejov alebo vandalmi.

    Kľúčové vlastnosti

    ADAS (Advanced Driver Assistance System)
    G-senzor
    Nahrávanie v slučke
    parkovací asistent
    Automatické zapnutie / vypnutie
    nočné videnie
    Vodoznak dáta nahranie
    kompaktná veľkosť
    HDMI
    Vysoká kompresia pomocou H.264

    technické parametre

    Displej: 3 "FHD
    Rozlíšenie: 1080p, 720p na 30 FPS
    Uhol záberu: 170 °
    Formát videa: MOV
    Kompresný formát: H264
    Formát fotky: JPG
    Pamäť: Micro SD (2 GB až 32 GB)
    Obsah balenia: Kamera do auta, nabíjačka, držiak, zadná kamera

     
    Stránky o produkte GoClever kamera do auta FASTGO PREMIUM REAR FULL HD:

    www.goclever.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky