INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Grand Theft Auto V (Xbox One)

    Vypredané

    žáner akčná, pre Xbox OneZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    230869

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Grand Theft Auto V (Xbox One)

    Grand Theft Auto V pre PlayStation 4, Xbox One a PC naplno využije sily systémov novej generácie a prinesie ultimátnej zážitok otvoreného sveta vďaka celému radu vylepšení vrátane vyššieho rozlíšenia a detailnejšie grafiky, ďalej hustejší dopravy, väčšie dohľadnosti, vylepšenej umelej inteligencie a tiež pokročilých efektov počasie a poškodenie.

    Los Santos - rozľahlá, slnkom zaliata metropola plná samozvaných guru, hviezdičiek a celebrít. Kedysi pýcha Západu, teraz, v čase neistej ekonomiky a lacných reality šou mesto snažiaci sa udržať nad hladinou. Uprostred toho zmätku sa nachádzajú tri veľmi odlišní zločinci, ktorí riskujú svoj život v sérii drzých a nebezpečných lúpeží.

    Najväčší, najdynamickejší a najrozmanitejší otvorený svet, čo bol kedy vytvorený, je novo rozšírený o novú vrstvu detailov. Grand Theft Auto V v sebe mieša rozprávania príbehu a hrateľnosť úplne novými spôsobmi; hráči opakovane vstupujú a vystupujú do a zo životov troch hlavných hrdinov hry, a tak prežívajú spletitý príbeh zo všetkých jeho strán.

    Grand Theft Auto V pre systémy novej generácie obsahuje aj neustále sa vyvíjajúce Grand Theft Auto svet - Grand Theft Auto Online. Preskúmavajte obrovský svet alebo stúpajte po rebríčku zločincov. Spojte sa s ďalšími hráčmi pri rôznych prácičkách za peniaze, nakupujte nehnuteľnosti, autá a vylepšenia vašej postavy, tiež sa môžete stretnúť v tradičných módoch alebo vytvárať nový obsah a ten zdieľať s komunitou Grand Theft Auto.

    Všetok nový obsah vytvorený a vydaný od uvedenia Grand Theft Auto Online vrátane nových džob, arzenálu zbraní, desiatok nových áut, nehnuteľností a možností pri úprave postáv bude v Grand Theft Auto Online pre PlayStation 4, Xbox One a PC zahrnutý. Navyše existujúca komunita hráčov dostane možnosť preniesť svoje postavy z Grand Theft Auto Online do PlayStation 4, Xbox One alebo PC verzie. 

    Lokalizácia: Angličtina


    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky