INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Hoverball Hama fotbalový "míč"

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    309250

    PN kód

    173199

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Hoverball Hama fotbalový "míč"

    „Futbalová lopta" Hoverball Hama je hitom pre všetkých fanúšikov futbalu, ktorí sa nechcú zriecť svojho obľúbeného športu ani v domácom prostredí. Táto alternatíva futbalovej lopty je obzvlášť dobrým priateľom rodičov, ktorí chcú dopriať svojim deťom obľúbenú zábavu aj za daždivého počasia, ale zároveň nechcú riskovať otrieskaný nábytok, fľaky na stenách ani rozbité vázy.

    Hoverball neskáče do vzduchu ako lopta, ale kĺže nad podlahou a tým nezanecháva škrabance. Zabudovaný vzduchový vankúš umožňuje ľahké prúdenie vzduchu na spodnej strane lopty a necháva Hoverball jemne kĺzať nad zemou. S týmto futbalovou loptou si užijete zábavu na každom hladkom povrchu, napr. Na koberci s nízkym vlasom, parketách, laminátovej podlahe, obkladačkách, betónových cestičkách, asfaltových vjazdoch aj betónových ihriskách.

    A ako na to? Jednoducho jemne kopne do lopty, aby sa nadniesol nad povrch podlahy a pohyboval sa po miestnosti. Ak lopta stretne nejakú prekážku, odrazí sa od nej a vznáša sa ďalej, až kým do neho protihráč znova zľahka nekopne. Stabilný penový obal bezpečne ochráni váš nábytok, steny a rohy, preto sa nemusíte obávať škrabancov ani iného poškodenia.

    A to ešte nie je všetko! Futbalová lopta má navyše zabudované samostatne zapínateľné blikajúca LED diódy, ktoré menia farby a vytvárajú za šera svetelné efekty. Preto si môžete s loptou hrať za každej dennej doby, bez toho aby ste ho prehliadli.

    Nech je vonku pekne, alebo padajú krúpy, s Hoverballom Hama si užijete veľa zábavy!



    Špecifikácie:

    Napájanie: 4 x batérie typu AA
    Rozmery: 19 x 7 cm
    Hmotnosť: 300 g
    Vhodné pre deti od 3 rokov

    Obsah balenia:

    Futbalová lopta Hoverball
    4 batérie typu AA
    Návod na použitie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky