INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse, Space Gray

    Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse, Space Gray

    Vypredané

    myš, čierna, bezdrôtová, Laserový, Bluetooth alebo USB Unifying, počet tlačidiel: 7, max. citlivosť 4000DPIZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    360941

    PN kód

    910-005696

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Popis produktu

    Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse

    Profesionálna bezdrôtová laserová myš, až 4 000 DPI, funkcia MagSpeed, prechádzanie až 1 000 riadkov za sekundu, oceľové koliesko s prvotriednou hmatovou odozvou, tichá prevádzka, sekundárne koliesko pre ovládanie palcom, pravoruká ergonómia, možno pripojiť až ku 3 zariadeniam zároveň, výdrž na jedno nabitie až 70 dní.

    MYŠ, KTORÁ BOLA NAVRHNUTÁ PRE SYSTÉMY MAC.
    Špičková myš Logitech MX Master 3 je určená pre naozaj náročných používateľov. Úplne geniálne navrhnuté ergonomické tvarovanie zabezpečí, že vaše zápästie bude v úplnom pohodlí aj po dlhom pracovnom dni na Mac. Navyše s Logitech MX Master 3 budete môcť ovládať až tri počítače súčasne pomocou jedinej myši a kopírovať/vkladať obsah medzi nimi. MX Master 3 je optimalizovaná ako pre počítače Mac, tak aj pre iPad a je doplnená pokročilými funkciami s presným a jednoduchým ovládaním vrátane vlastného prispôsobenia.

    UŽ TRETIA GENERÁCIA MYŠI OD LOGITECH
    Myš Logitech rady MX Master vyhráva prakticky v každom porovnaní s konkurenciou. Tretiu generáciu možno porovnávať iba s predchádzajúcou druhou. Aj tu nová myš MX Master 3 presvedčivo víťazí.

    ÚPLNE NOVÉ KOLIESKO MYŠI LOGITECH MX MASTER 3
    Úplne prepracované koliesko využíva elektromagnetický mechanizmus, vďaka ktorému je možné skákať po krokoch alebo s Logitech MX Master 3 plynulo rolovať rýchlosťou až 1 000 riadkov za sekundu.

    IDEÁLNA PRE PRAVÁKOV
    Myš Logitech MX Master 3 je precízne tvarovaná pre maximálne intuitívne používanie. Všetka tlačidlá sú tak v ideálnom dosahu vašich prstov.

    VYŠŠIA PRODUKTIVITA S PC LOGITECH MX MASTER 3
    Plynulé ovládanie viacerých počítačov súčasne je obľúbené najmä u IT profesionálov. Ľahko tak možno s myšou Logitech MX Master 3 napríklad kopírovať súbory z jedného Macu na druhý.

    LOGITECH DARKFIELD
    Neuveriteľne presný laserový snímač Logitech Darkfield dovolí bezproblémové fungovanie myši Logitech MX Master 3 dokonca aj na skle.

    MYŠ LOGITECH MX MASTER 3 VYDRŽÍ AŽ 70 DNÍ
    Toto je naozaj bomba. Myš Logitech MX Master 3 má totiž vlastnú integrovanú batériu s kapacitou 500 mAh, ktorá funguje až 70 dní. Nabíjanie potom prebieha vysokou rýchlosťou pomocou moderného konektora USB-C.

    Funguje na MacOS aj Windows.
    Stránky o produkte Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse:

    www.logitech.com/cs-cz/product/mx-master-3-mac-wireless-mouse.910-005696.html

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Pripojenie

    bluetooth a USB prijímač

    Senzor pohybu

    laserový

    Farba

    čierna

    Vertikálna myš

    nie

    Počet tlačidiel myši

    7

    Tichý klik

    nie

    Max. citlivosť DPI

    4000

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky