INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Mafia 3 (PC)

    Mafia 3 (PC)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    265210

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    Mafia 3 (PC)

    O treťom diele Mafia III, slávnej českej značky, sa hovorilo už niekoľko rokov späť, ale až teraz sa konečne tieto špekulácie potvrdili. Vývoj hry prebieha pod hlavičkou nového štúdia Hangar 13, pod ktoré prešlo mnoho členov pôvodného štúdia 2K Czech, ktoré stoja za predchádzajúcim dielom hry.

    Prichádza rok 1968 a pravidlá sa menia. Po niekoľkých rokoch bojov vo Vietname vie Lincoln Clay jednu vec iste: Rodina nie sú tí, medzi ktorých sa človek narodí, ale tí, pre ktorých zomrie. Späť doma v New Orleans chce Lincoln opustiť svoju zločineckú minulosť. Keď však jeho náhradnú rodinu, miestny čierny gang, zradí a úplne zdecimuje talianska mafia, vydá sa Lincoln na cestu odplaty, počas ktorej sa vyrovná so všetkými, ktorí v tejto zrade majú prsty.

    Bude to chcieť viac než len pár priateľov, aby sa v tomto novom svete dalo prežiť. Znalosti ulice mu pomôžu v zúrivých prestrelkách, počas boja tvárou v tvár aj pri drsných automobilových naháňačkách. S vernými ľuďmi, ťažkými rozhodnutiami a trochou špinavej práce sa však môže prebojovať až do čela mestského podsvetia. Prišiel čas z popola starej rodiny vytvoriť novú.

    Ponorte sa do šíreho a rozmanitého otvoreného sveta ovládaného gangami aj skorumpovanými úradníkmi, v ktorom si všetkými zmyslami vychutnáte dokonale vyobrazenú atmosféru ovplyvnenú emocionálnymi spoločenskými zmenami jedného z najdivokejších obdobia americkej histórie.

    Mimovoľný a smrtiaci antihrdina
    Vžite sa do úlohy Lincolna Claye, siroty a veterána z Vietnamu, ktorý je pevne odhodlaný pomstiť sa talianskej mafii za brutálne vyvraždenie čierneho gangu, ktorý predstavoval to jediné, čo kedy mohol nazývať rodinou.

    Vyberte si svoju cestu odplaty 
    Zvoľte si v hre svoj vlastný herný štýl - či už vás láka brutálna akcia či taktické zakrádanie, je len na vás, ako využijete Lincolnovho vojenského výcviku a získaných informácií k rozbitiu celej mafiánskej organizácie. Vybudujte nové zločinecké impérium celkom podľa vlastných predstáv a rozhodnite, ktorých zo svojich pobočníkov odmeníte a ktorých naopak zradíte ...

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky